Debat

Naturbeskyttelse.dk: Bevar nu de uforstyrrede områder

DEBAT: Der skal ikke flyttes store vindmøller ud i de områder, som nu er uforstyrrede. Det skriver Peder Størup fra Naturbeskyttelse.dk i et indlæg til Ikast-Brande-borgmesteren Carsten Kissmeyer.

Professor: Der er mange kritiske aspekter af havbrug

REPLIK: Når Brian Thomsen fra Dansk Akvakultur kalder professor Stiig Markagers påstande om havbrug for falske og tendentiøse, tager han ikke højde for en masse kritiske aspekter af havbrug, mener professoren, som her dokumenterer sine påstande.

Vindmølledirektører: Falske nyheder præger debatten

DEBAT: Vindmølledebatten i Danmark er præget af en lang række falske informationer. Det er et stort demokratisk problem, og kommunale politikere bør være mere kritiske over for vindmøllekritikerne, skriver vindmølledirektører.

Dansk Energi: Bæredygtig biomasse holder

REPLIK: Biomasse er ikke skadeligt for miljøet, som biolog Søren Wium Larsen påstår. Dansk biomasse forvaltes og anvendes nemlig bæredygtigt takket være den danske brancheaftale, skriver chefkonsulent i Dansk Energi.

Dansk Akvakultur: Aarhus-forsker misbruger professortitel

REPLIK: Det er helt legitimt at være imod havbrug og fødevareproduktion i det hele taget. Men det er problematisk, at Stiig Markager fra Aarhus Universitet bruger professortitlen til at legitimere falske og tendentiøse påstande, skriver Brian Thomsen, direktør i Dansk Akvakultur.