27. november 2007 kl. 11.48
Smitstoffer i økologisk frugt og grønt
Dokumentation
Fødevareinstituttet DTU har netop udsendt denne nyhed: Smitstoffer i økologisk frugt og grønt Nyt europæisk forskningsprojekt vil vurdere risikoen for, at økologisk produktion af frugt og grønt overfører sygdomsfremkaldende smitstoffer som salmonella, e-coli og virus. Målet er at finde produktionsmetoder, som kan mindske risikoen for smitte og derved forbedre fødevaresikkerheden ved produktion af økologisk frugt og grønt. http://www.food.dtu.dk/Default.aspx?ID=12970&PID=89519&NewsID=1700 Du har fået denne mail, fordi du abonnerer på elektroniske nyheder om fødevaresikkerhed fra Fødevareinstituttet DTU. Du kan afmelde dit abonnement på www.food.dtu.dk under Abonnér.
Miljø
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget miljø kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her