Stor opbakning til ny departementschef

Internt i Miljøministeriet og hos miljøordførerne er der glæde over, at Marianne Thyrring bliver Miljøministeriets nye departementschef.
Partiernes miljøordførere glæder sig også over udnævnelsen af Marianne Thyrring som Miljøministeriets nye departementschef.
Partiernes miljøordførere glæder sig også over udnævnelsen af Marianne Thyrring som Miljøministeriets nye departementschef.
Ole Nikolaj Møbjerg Toft
Fakta

Om Marianne Thyrring

  • 48 år.
  • Marianne Thyrring er uddannet cand.scient.pol fra 1984 og har tidligere været ansat i Skatteministeriet, EU-repræsentationen og EU-kommissionen.
  • Siden 1999 har hun været ansat i Miljøministeriets departement, først som økonomichef og siden november 2003 som afdelingschef.
  • Gift med Bent Pallisgaard Christensen og mor til Andreas på 22 år, Ida på 18 år og Christian på 11 år.
  • Bor i Birkerød med sin familie.

 

Knalddygtig, fuldbefaren på miljøområdet, god til at håndtere politikere, dynamisk og vellidt som leder.

Politikere og embedsmænd har de store ord fremme, når de skal beskrive, hvorfor de mener, at tidligere afdelingschef i Miljøministeriets departement, Marianne Thyrring, er det perfekte og helt oplagte valg som ny departementschef i Miljøministeriet.

I stedet for at få en lovende embedsmand fra et helt andet ministerium, der skal starte på en frisk med miljøpolitikken, glæder man sig internt i Miljøministeriet over, at man har fået det bedste fra begge verdener.

Altinget logoMiljø
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget miljø kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00