Kjer: Intet problem at finde ny arbejdskraft til Naturstyrelsen

UDFLYTNING: Naturstyrelsen har succes med at tiltrække arbejdskraft uden for København, siger miljø- og fødevareminister Eva Kjer Hansen (V). De første nyansatte begyndte mandag i deres nye stillinger i Randbøl.

Naturstyrelsen i Randbøl kommer til at få ansvaret for godt 200.000 hektar skov- og naturarealer. 
Naturstyrelsen i Randbøl kommer til at få ansvaret for godt 200.000 hektar skov- og naturarealer. Foto: colourbox
Frederik Tillitz

Jeg er glad for at se, at Naturstyrelsen allerede nu har succes med at tiltrække god arbejdskraft, der vil være med til at arbejde i Naturstyrelsen i Randbøl. Vi har behov for at bevare et fagligt højt niveau.

Eva Kjer Hansen (V)
Miljøminister

Jobsamtalerne til Naturstyrelsens nye hovedsæde i Jylland bærer frugt. Ifølge miljø- og fødevareminister Eva Kjer Hansen (V) er det ikke problem for styrelsen at finde kvalificeret arbejdskraft under udflytningen af styrelsen.

”Jeg er glad for at se, at Naturstyrelsen allerede nu har succes med at tiltrække god arbejdskraft, der vil være med til at arbejde i Naturstyrelsen i Randbøl. Vi har behov for at bevare et fagligt højt niveau,” siger hun i en pressemeddelelse.

Det er blandt andet ledige stillinger til regnskabsfolk, biologer og it-medarbejdere, der bliver slået op ved det nye hovedsæde mellem Billund og Vejle. De første nye medarbejdere begyndte i deres nye stilling 1. februar.

Altinget logoMiljø
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget miljø kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00