Naturfond giver tocifret millionbeløb til naturprojekter

NATUR: 18 projekter er blevet udvalgt til at modtage støtte fra Den Danske Naturfond, som økonomisk vil støtte projekter, der forbedrer den biologiske mangfoldighed i lokalområderne.

Foto: Philip Francis Thomsen
Amalie Bjerre Christensen

De mange ansøgninger vi har modtaget viser med al tydelighed, at der er meget stor interesse for at gøre en ekstra indsats for naturen rundt omkring i landet.

Lauritz B. Holm-Nielsen
Formand for Den Danske Naturfond
Fakta
Den Danske Naturfond er en uafhængig, privat fond, der skaber mere, bedre og vildere natur med en rig mangfoldighed af dyr, planter og svampe i alle egne af Danmark.

Gennem opkøb af jord og i samarbejde med lokale ildsjæle, lodsejere, myndigheder, faglige fyrtårne og virksomheder forbedrer og beskytter fonden naturområder i det åbne landskab, skovene, vandløbene, søerne og ved kysterne.


Kilde: fondens hjemmeside

Den Danske Naturfond afsætter 11,8 millioner kroner til at forbedre forholdene for dyr og planter i udvalgte områder.

Det oplyser fonden i en pressemeddelelse.

”Vi glæder os rigtig meget til at følge projekterne og se, hvordan de på hver sin måde udvikler sig, så dyr og planter trives bedre, og så naturværdierne forøges til gavn og glæde for de, som holder af at færdes i områderne,” siger Lauritz B. Holm-Nielsen, formand for Den Danske Naturfond, i en pressemeddelelse.

Altinget logoMiljø
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget miljø kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00