Seneste artikler

Sådan skal nyt udvalg undersøge planloven

DOKUMENTATION: Miljøministeriet og KL har påbegyndt arbejdet med at kigge planloven efter i sømmene. Formålet er at vurdere, om planloven kan lempes, uden det går ud over miljøet. Læs her, hvad udvalget konkret skal undersøge.

COP12-resultat høster stor ros

COP12-resultat høster stor ros

BIODIVERSITET: Det er ikke kun den danske miljøminister, der glæder sig over resultatet ved COP12. Også 92-gruppen og en tidligere dansk forhandler er tilfredse. Spørgsmålet er dog fortsat, om der er penge nok til at nå 2020-målene.

Brosbøl: Sådan bliver COP12 en succes

Brosbøl: Sådan bliver COP12 en succes

INTERVIEW: Miljøministeren drager i næste uge til COP12 i Sydkorea, hvor hovedprioriteten bliver at sikre en endelig aftale om at fordoble midlerne til ulandene. Derudover er det afgørende, at verdens lande sender et klart signal om, at biodiversitet bør prioriteres i FN's arbejde fremadrettet, lyder det.

Ny baseline med store usikkerheder   

Ny baseline med store usikkerheder  

VANDMILJØ: Forskere har beregnet en ny kvælstof-baseline. De forventer en reduktion i 2021 på 14-18.000 ton i rodzonen. Målet afhænger af, om de politiske løfter bliver indfriet.

 

Grøn jubel: Nu leverer regeringen   

Grøn jubel: Nu leverer regeringen  

ÅBNING: For et år siden kritiserede en række grønne organisationer regeringen for at svigte naturen. Men efter Helle Thorning-Schmidts (S) åbningstale er organisationerne begejstrede.

Nyt fra aktørerne

Se flere »

Navnenyt

Se flere »

Spørgsmål & Svar

Se spørgsmål og svar til ministrene Her kan du finde relevante spørgsmål fra folketingsmedlemmerne til ministrene, samt ministrenes forklaringer.

Se flere »

Mandagstræneren Hegelund & Mose

Regler for Slotsholmens blandingsmisbrug? ANALYSE: I udlandet er der regler for, hvor hurtigt og hvordan insidere kan forlade toppolitik for at blive lobbyister. Herhjemme vil en lignende diskussion trænge sig på i takt med, at stadig flere politikere og embedsmænd skifter Slotsholmen ud med privat interessevaretagelse.

Se flere »

Lovforslag i høring

Se lovforslag i høring Her kan du finde relevante lovforslag i høring.

Se flere »

Læserkommentarer

EU's biodiversitetsstrategi

Naturstyrelsens hjemmeside er ikke et sandhedsvidne. Desværre. Det europæiske Råd har heller ikke vedtaget et mål om at standse tabet…