Mange ønsker til grønne landbrugs-millioner

Mange ønsker til grønne landbrugs-millioner

STØTTE: Nu begynder slagsmålet om fordelingen af den nye, grønne landbrugsstøtte. Partiernes ønskeliste er lang. Kommission peger på, at der kan være behov for mere modulation.


Seneste artikler

Velkommen til et nyt Altinget

Velkommen til et nyt Altinget

OM OS: Altinget går mandag 11. august i luften med nyt, mobilvenligt design, og samtidig introducerer vi ny visuel identitet. Indholdet er det samme.

DF har fået ny miljøordfører

DF har fået ny miljøordfører

VAGTSKIFTE: Pia Adelsteen er ny miljøordfører for Dansk Folkeparti. Hun overtager hvervet fra Jørn Dohrmann, der i maj blev valgt til Europa-Parlamentet.

Slutspil om landbrugsstøtten

Slutspil om landbrugsstøtten

LANDBRUG: Hvor mange penge skal der overføres fra landbrugsstøtten til landdistriktsmidlerne? Det spørgsmål skal regeringen meget snart afgøre. Partierne i Folketinget er langtfra enige.

Jan Eriksen ny formand for vildtforvaltning

Jan Eriksen ny formand for vildtforvaltning

JAGT: Miljøministeren har udpeget Friluftsrådets direktør, Jan Eriksen, som ny formand for vildtforvaltningsrådet. Eriksen stopper i Friluftsrådet ved årets udgang.

Jobannoncer

Se flere » eller Indryk jobannonce »

Spørgsmål & Svar

Se spørgsmål og svar til ministrene Her kan du finde relevante spørgsmål fra folketingsmedlemmerne til ministrene, samt ministrenes forklaringer.

Se flere »

Mandagstræneren Hegelund & Mose

Den politiske fuldmægtig

ANALYSE: Selv yngstemanden i en fjern styrelse forventes at have 'politisk tæft' og kunne gelejde ministeren gennem Folketinget, skal man tro statens stillingsopslag. Hegelund og Mose ser på en ny tendens. 

Se flere »

Lovforslag i høring

Se lovforslag i høring Her kan du finde relevante lovforslag i høring.

Se flere »

Læserkommentarer

Fin analyse - Hvad er løsningen?

Det er fint at få formuleret en problemstilling eller flere. Jeg læser i hvert fald to i jeres indlæg. Et omkring rekrutteringen og e…