Brosbøl: Sådan bliver COP12 en succes

Brosbøl: Sådan bliver COP12 en succes

INTERVIEW: Miljøministeren drager i næste uge til COP12 i Sydkorea, hvor hovedprioriteten bliver at sikre en endelig aftale om at fordoble midlerne til ulandene. Derudover er det afgørende, at verdens lande sender et klart signal om, at biodiversitet bør prioriteres i FN's arbejde fremadrettet, lyder det.


Seneste artikler

V: Forbud mod gødning er en vækstdræber

V: Forbud mod gødning er en vækstdræber

FORBUD: Miljøministerens forslag om at stoppe brugen af gødning og sprøjtegift i § 3-natur får hårde ord med på vejen fra Venstre. Konservative er en smule mere positive, men efterspørger mere viden om effekten. Ekspert roser forslaget for at tage fat om nældens rod.

Sådan vil Brosbøl hjælpe trængte boligejere

Sådan vil Brosbøl hjælpe trængte boligejere

KLOAKERING: De dårligst stillede husejere får en håndsrækning fra miljøministeren, der vil mindske byrden ved at koble sig på kloaknettet. Økonomien skal kunne hænge sammen for alle, lyder det fra Kirsten Brosbøl (S).

Konservative vil ændre planloven igen-igen-igen

Konservative vil ændre planloven igen-igen-igen

PLANLÆGNING: Planloven skal skrives helt om, så den bliver nemmere at forstå, mener Konservatives miljøordfører, Charlotte Dyremose. Venstre glæder sig over, at blå blok nu igen er enige om planloven.  

Nyt fra aktørerne

Se flere »

Kort nyt

Se flere »

Navnenyt

Se flere »

Mandagstræneren Hegelund & Mose

Regler for Slotsholmens blandingsmisbrug? ANALYSE: I udlandet er der regler for, hvor hurtigt og hvordan insidere kan forlade toppolitik for at blive lobbyister. Herhjemme vil en lignende diskussion trænge sig på i takt med, at stadig flere politikere og embedsmænd skifter Slotsholmen ud med privat interessevaretagelse.

Se flere »

Lovforslag i høring

Se lovforslag i høring Her kan du finde relevante lovforslag i høring.

Se flere »

Læserkommentarer

Naturfonden giver en udvej i forhold til forsømte forpligtelser!

Hans Meltofte rammer sømmet på hovedet i ovenstående: Biodiversiteten FÅR det ikke umiddelbart bedre som "sideeffekt" af en miljøinds…