Forsker: Fokus på tidlige advarsler i kemipolitikken

Forsker: Fokus på tidlige advarsler i kemipolitikken

HØRING: Det giver bedre beskyttelse og bedre brug af forskningsmidler, hvis man i højere grad sætter ind over for tidlige advarsler omkring hormonforstyrrende stoffer, lyder det fra DTU-forsker. Radikale tvivler dog på, at der er enighed om, hvad en tidlig advarsel er.


Seneste artikler

Bred opbakning til naturfond

Bred opbakning til naturfond

LOVGIVNING: Der var bred politisk opbakning, da lovforslaget om naturfonden blev førstebehandlet tirsdag. Loven vedtages inden jul.

Brosbøl åbner for lokale naturråd

Brosbøl åbner for lokale naturråd

NATUR: Miljøministeren kalder det en spændende tanke at oprette lokale naturråd i forbindelse med etableringen af et grønt danmarkskort. Kirsten Brosbøl (S) peger på at udvide de nuværende grønne råd, mens V, KL og DN hælder til at kopiere vandrådene.

SF om turismeplaner: Uoriginalt og forsimplet

SF om turismeplaner: Uoriginalt og forsimplet

FORSØG: SF kritiserer i skarpe vendinger, at regeringen og den borgerlige fløj vil forsøge sig med byggeri i beskyttede kystområder. Brosbøl afviser, at projekterne kommer til at gå ud over naturen. V og LA ser gerne mere af samme slags.

Nyt fra aktørerne

Se flere »

Navnenyt

Se flere »

Spørgsmål & Svar

Se spørgsmål og svar til ministrene Her kan du finde relevante spørgsmål fra folketingsmedlemmerne til ministrene, samt ministrenes forklaringer.

Se flere »

Mandagstræneren Hegelund & Mose

Embedsværkets sidste chance? ANALYSE: Dan Jørgensens mad-kampagne tydeliggør, hvordan politisk tænkende sekretariater kan hjælpe en minister med at bygge bro til vælgerne. Djøf-segmentet bør gribe muligheden, mener Hegelund og Mose. 

Se flere »

Lovforslag i høring

Se lovforslag i høring Her kan du finde relevante lovforslag i høring.

Se flere »

Læserkommentarer

Klima og private skove

@Rolf: det er ihvertfald korrekt, at urørt skov binder mere CO2 end en produktionskov gør i sig selv, og at langt det meste tømmer fr…