Om  
Dennis Sandris Nielsen

Mikrobiolog bliver professor ved KU

Institut for Fødevarevidenskab får ny professor med særligt fokus på mikrobiel biodiversitet og funktionalitet i fødevarer og sundhed.

Kirsten Ida Enemark

Dennis Sandris Nielsen starter som professor ved Institut for Fødevarevidenskab på Københavns Universitet fra første august. Det skriver Københavns Universitet i en pressemeddelelse.

Den nye professor skal særligt fokusere på mikrobiel biodiversitet og funktionalitet i fødevarer og sundhed.

Dennis Sandris Nielsen har store forhåbninger til sin forskning. Han udtaler:

"Hvis vi kan lykkes med endnu bedre at forstå kompleksiteten i mikrobiologien i både fødevarer og mennesker og hele samspillet imellem disse – og hvis vi forstår at benytte os af denne viden, når vi producerer vores fødevarer, vil det på sigt få en positiv indflydelse på folkesundheden”. 

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Dennis Sandris Nielsen

Professor, Institut for Fødevarervidenskab, Københavns Universitet
PhD i fødevarervidenskab (Den Kongelige Veterinær- og Landbohøjskole, 2006) , cand.techn.al (Den Kongelige Veterinær- og Landbohøjskole, 2002)

0:000:00