Altinget | Social starter nyt debatkoncept

OS: Altinget.dk er klar med et nyt debatkoncept, der skal styrke den socialpolitiske og socialfaglige debat i Danmark. Læs mere her.
Kasper Frandsen
Kære læser,

Socialdebatten er navnet på Altinget | Socials nye debatkoncept.

Det er vores ambition, at det nye koncept kan være med til at styrke og fokusere den socialpolitiske og socialfaglige debat i Danmark.

Vi vil sætte skarpt på særlige emner og/eller problemstillinger inden for socialområdet, som Altinget | Social udvælger.

Det første emne er anbringelser af udsatte børn. Emnet er særligt aktuelt blandt andet på grund af regeringens nye udspil til en ny tilsynsreform, der ifølge regeringen skal sikre bedre kvalitet på anbringelsessteder, bosteder og andre sociale tilbud for udsatte børn og voksne.

Vi har sammensat et bredt og velfunderet debatpanel af en enkelt minister, en socialordfører, eksperter, interesseorganisationer og fagfolk fra kommunale børne- og ungeforvaltninger. De vil hver især fra deres faglige stol debattere og analysere, hvordan man bedst muligt sikrer gode forhold for udsatte børn, der er anbragt uden for hjemmet.

Socialdebatten starter den 1. november 2012 og løber en måned frem. Derefter vælges et nyt emne, som et nyt debatpanel skal debattere - og så fremdeles.

Det vil selvfølgelig stadig være muligt for alle Altinget | Socials abonnenter at indlevere debatindlæg løbende ved at sende dem til [email protected].

Bedste hilsner,

Kasper Frandsen
Journalist og daglig redaktør
Altinget | Social

Kontakt
53733518
[email protected]

0:000:00