Om  
Manu Sareen

Manu Sareen bliver ambassadør for Børneulykkesfonden

Tidligere børne- og socialminister samt folketingsmedlem for De Radikale Manu Sareen skal være med til at sætte børns sikkerhed på den offentlige dagsorden som ny ambassadør for Børneulykkesfonden.

Line Jenvall

Den tidligere radikale folketingsprofil, Manu Sareen, har takket ja til at blive ny ambassadør for Børneulykkesfonden. Det skriver fonden i en pressemeddelelse.

48-årige Manu Sareen var minister for børn, ligestilling, integration og sociale forhold i Helle Thorning-Schmidts regering sidste valgperiode, og har i mange år gjort sig gældende på den politiske scene i både Folketinget og i Københavns Borgerrepræsentation. Han fik ikke stemmer nok til at komme i Folketinget ved det seneste valg og meddelte derefter, at han var færdig med politik, men der gik kun godt et halvt år, før han var klar til at tage fat igen, og han er nu endnu en gang folketingskandidat for De Radikale på Nørrebro.

Sideløbende med sin politiske karriere har han udgivet en række børnebøger, og han fortæller i pressemeddelelsen, at børns vilkår ligger ham stærkt på sinde, hvorfor han ser frem til at kunne yde en indsats for Børneulykkesfonden.

"Jeg er glad for at kunne være med til at udbrede kendskabet til Børneulykkesfonden og arbejde for at gøre Danmark til det land i Europa, der er mest sikkert for børn. Børn skal naturligvis have plads til at være fysisk aktive, og de skal ikke pakkes ind i vat. Det handler bare om, at skabe nogle sikre rammer, så vi undgår de alvorlige ulykker," siger Manu Sareen.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Manu Sareen

Forfatter, fhv. minister & MF (R)
socialpædagog (1997), konfliktmægler (2003) coach (2017)

0:000:00