Sophie Løhdes spindoktor stopper

SPIN-NYT: Sundhedsminister Sophie Løhde (V) skal have ny særlig rådgiver, da hendes nuværende, Alexandra Kaarsen, stopper. 

Foto: Liselotte Sabroe/Scanpix
Cecilie Gormsen

Efter et år som særlig rådgiver for sundheds- og ældreminister Sophie Løhde (V) stopper Alexandra Lichtenstein Kaarsen.

Det oplyser hun til Altinget.

”Det har været et super spændende og lærerigt år i ministeriet, og jeg har været rigtigt glad for at have været med til at sikre, at Sophie har fået en god start som minister,” siger Alexandra Kaarsen og fortsætter:

”Jeg har nu arbejdet i regi af Venstre siden 2008, og det har i den grad været et privilegium, men nu vil jeg gerne prøve noget nyt uden for Christiansborgs mure," siger hun.

Alexandra Lichtenstein Kaarsen er uddannet journalist. Inden hun for et år siden startede som særlig rådgiver for Sophie Løhde, var hun souschef i Venstres Center for Kommunikation og Politik på Christiansborg. Hun er uddannet journalist og har blandt andet været på Berlingske og metroXpress og siden 2008 i Venstre.

Løhde: Utrolig glad for samarbejdet
Sophie Løhde fortæller, at hun er glad for at have haft glæde af sin rådgiver i det seneste år.

"Jeg vil gerne sige Alexandra en stor tak, for jeg har været utroligt glad for samarbejdet. Jeg har jo kendt hende helt tilbage fra de mange år, hun har arbejdet for Venstre,” siger Sophie Løhde og tilføjer:

”Jeg var glad for, at hun fulgte med mig over i ministeriet, men har selvfølgelig fuld forståelse for, at hun nu søger nye udfordringer, og jeg ønsker hende al mulig held og lykke fremover.”

Alexandra Lichtenstein Kaarsen ved endnu ikke, hvad hun nu skal – det vil fremtiden vise.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Alexandra Lichtenstein Kaarsen

Senior public affairs-rådgiver, Novo Nordisk Fonden
journalist (Danmarks Journalisthøjskole 2007)

Sophie Løhde

Indenrigs- og sundhedsminister, MF (V)
HA (kom.) (CBS 2007)

0:000:00