TV 2 dropper HPV-arrangement

HPV: TV 2 aflyser informationsaften, der skulle bruges i en opfølger til tv-stationens omdiskuterede dokumentar om HPV-vaccinen. Myndighedernes nye kampagne om vaccinen overflødiggør arrangementet, oplyser TV 2.

I stedet for den aflyste
informationsaften holdt TV 2 NEWS onsdag en live debatudsendelse om
HPV-vaccinen.
I stedet for den aflyste informationsaften holdt TV 2 NEWS onsdag en live debatudsendelse om HPV-vaccinen.Foto: TV 2
Ole Nikolaj Møbjerg Toft

TV 2's informationsaften til forældre og børn, der skal HPV-vaccineres, bliver alligevel ikke til noget. Informationsaftenen, der også skulle filmes til brug i en ny HPV-dokumentar, er ikke længere aktuel, vurderer man hos TV 2.

Redaktionschef hos TV 2 Dokumentar Troels Jørgensen peger på, at Sundhedsstyrelsen, Lægeforeningen og Kræftens Bekæmpelse har lanceret en oplysningskampagne, der skal give svar på spørgsmål om kræft-vaccinens effekt og sikkerhed.  

”Ideen med optagelserne var at tage udgangspunkt i forældrenes tvivl og mange spørgsmål og på den måde bruge scenen til at vise seerne, hvad der er sket på området de seneste to år. Hvad ved vi i dag, hvad er de seneste forskningsresultater og har den nyeste viden fået nogle af aktørerne til at ændre holdning,” skriver Troels Jørgensen til Altinget om det nu aflyste arrangement.

Altinget logoSundhed
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget sundhed kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00