Grontmij ansætter nye medarbejdere

Den rådgivende ingeniørvirksomhed Grontmij har ansat nye medarbejdere. Se her, hvem de er.

Anna Gurzhiy Hougaard

Kenneth Bruun er ansat som driftsrådgiver i afdelingen facilities management. Han er elektronikmekaniker, har en diplomlederuddannelse og en uddannelse som arbejdsmiljøleder. Senest kommer han fra en stilling som servicechef i Vallensbæk Kommune. Han har erfaring i udvikling af koncepter og metoder for at sikre kvalitet, optimal drift og service på installationer og bygninger.

Jørgen Gam-Jørgensen er ansat som CAD-koordinator i afdelingen vvs, energi og bæredygtighed. Han er bygningskonstruktør og kommer fra en lignende stilling hos entreprenørvirksomheden NCC Construction. Jørgen Gam-Jørgensen har erfaring med tegneprogrammer og en række projekteringsprogrammer og skal i sin nye stilling være en del af udviklingen inden for disse områder.

Lasse Monnerup Lauridsen er ansat som bygningskonstruktør i afdelingen facilities management. Han er bygningskonstruktør fra KEA og har tidligere arbejdet som byggeleder hos byggefirmaet HHM. Senest kommer han fra en stilling hos byggefirmaet Nordstrøm & Søkvist, hvor han var ansvarlig for at koordinere renoveringsopgaver og nybyggeri. I sin nye stillling skal Lasse Monnerup Lauridsen beskæftige sig med arbejdsmiljøkoordinering, tilstandsvurderinger og renoveringsprojekter.









0:000:00