Mød Altinget | Transports nye debatpanel

DEBAT: Der er skarpe stemmer fra Folketinget, industrien og en forsker, ligesom bilejerne og en grøn organisation er repræsenteret i Altinget | Transports nye debatpanel. Mød panelet her.
Kristian Andersen
Altinget | Transports nye debatpanel består af seks debattører med hver sin tilgang til transportområdet. I løbet af vinteren og foråret vil de seks på skift levere skarpe og nuancerede indspark til transportdebatten.

Deltagerne er:

Karina Lorentzen er nyudnævnt trafikordfører for SF. Hun har været folketingsmedlem for SF i Sydjyllands Storkreds fra 13. november 2007 og næstformand for SF's folketingsgruppe fra 2013. Hun er uddannet lærer.

Villum Christensen er trafikordfører for Liberal Alliance. Han har været folketingsmedlem for Liberal Alliance i Sjællands Storkreds fra 1. september 2008. Han er uddannet cand.scient.pol fra Aarhus Universitet og har en Master of Public Management fra Syddansk Universitet. 

Michael Svane er branchedirektør i Dansk Industri Transport og er uddannet cand. jur.

Fakta

Deltag i debatten!

Send dit indlæg til [email protected] 

Thomas Møller Thomsen er direktør for FDM (Forenede Danske Motorejere). Han er uddannet cand.jur. 

Per Homann Jespersen er lektor på Roskilde Universitet. Hans forskning og undervisning fokuserer på trafikplanlægning og trafikpolitik. Han er uddannet civilingeniør.

Christian Ege er sekretariatsleder i Det Økologiske Råd. Han er uddannet cand.techn.soc. fra Roskilde Universitet. 

De seks vil på skift skrive debatindlæg, men du kan naturligvis også bidrage til debatten - enten med replikker til indlæggene eller med selvstændige synspunkter om transportpolitik. Bidrag kan i så fald sendes til [email protected].

Altinget | Transport glæder sig til at bringe og følge debatten her på siden de kommende måneder. Læs allerede nu første indlæg fra Karina Lorentzen her

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion


0:000:00