Altinget.dk nomineret til Bording-pris

13. april 2012 kl. 9:52
PRIS: Altinget.dk er sammen med ing.dk og Samvirke nomineret til digital Bording-pris. Altinget.dk er nomineret for Kend din kandidat-databasen.
| Flere
Altinget.dks Kend din kandidat-database er blevet nomineret til den digitale Bording-pris.

Det er Danske Specialmedier, som hvert år uddeler Anders Bording-priser inden for en række kategorier. I år er Altinget.dk nomineret til den digitale pris for Kend din kandidat-databasen, hvor vælgere på en nem måde kan se, hvilken politiker de er mest enig med.

I løbet af valgkampen i efteråret 2011 kunne vælgere tage kandidat-testen på både Altinget.dk og TV 2's hjemmeside. Testen blev taget mere end 1,5 millioner gange.

De øvrige nominerede til digital-prisen er ing.dk og Samvirke.

Altinget.dk er også indstillet til Bordings journalistpris for en artikelrække om den europæiske finansskat. Det er endnu ikke afgjort, hvem der bliver nomineret til journalistprisen.

Priserne uddeles 15. juni på Københavns Rådhus.

MODTAG ET DAGLIGT NYHEDSBREV FRA ALTINGET.DK
Altinget.dk er en uafhængig, journalistisk netavis, der skriver om dansk og international politik. Bestil Altinget.dks gratis daglige overblik her.

God fornøjelse,
Mvh. Rasmus Nielsen, chefredaktør
Email:
Kære læser,

Du er blevet opmærksom på en artikel fra Altinget.dk gennem Infomedia.

Hvis du er abonnent hos Altinget.dk og er logget ind med emailadresse og kode, kommer du direkte ind på den artikel, du har ønsket at se. Glemt kode - klik her.

Hvis du ikke er abonnent, kan du hurtigt og nemt bestille et gratis og uforpligtende prøveabonnement her.

God fornøjelse.

NAVNENYT:
SENESTE PÅ ALTINGET: