Dødsfald: Fhv. afdelingschef i Lemminkäinen Palle Bisballe (65)

Tidligere afdelingschef i Specialafdelingen i Lemminkäinen Danmark Palle Bisballe er gået bort. Han blev 65 år. 

Anna Gurzhiy Hougaard

Palle Bisballe, der er tidligere afdelingschef i Specialafdelingen i Lemminkäinen Danmark, er død efter længere tids sygdom. Det skriver Berlingske.

Palle Bisballe blev uddannet bygningskonstruktør i 1977 og arbejdede med projekter for forskellige arkitektfirmaer, indtil han blev ansat som projektleder ved Silkeborg Kommune i 1980. Seks år senere vendte han tilbage til den private sektor som entrepriseleder i daværende Jens Villadsens Fabrikker, der i 1995 skiftede navn til Icopal, og vejdivisionen med hovedsæde i Silkeborg blev i 2001 opkøbt af den store finske entreprenørkoncern, Lemminkäinen. To år forinden var Palle Bisballe blevet udnævnt som afdelingschef for Specialafdelingen, som han var med til udvikle inden for især broprojekter og industribelægninger. I 2012 måtte Bisballe trække sig tilbage som chef for Specialafdelingen, men firmaet kunne stadig trække på hans kompetencer og erfaring, indtil hans sygdom blev forværret.

I sine yngre dage spillede Bisballe håndbold på Voel KFUM's bedste herrehold, og han var i en periode også træner. Senere spillede han golf i en årrække.









0:000:00