Niras får ny udbudskoordinator til Roskilde Fjord-forbindelsen

Niras i Allerød har ansat Ditte Beier som ny udbudskoordinator på Roskilde Fjord-forbindelsen.

Anna Gurzhiy Hougaard

Ditte Beier er ansat på Niras’ hovedkontor i Allerød. Den 33-årige civilingeniør starter sin Niras-karriere som udbudskoordinator på Roskilde Fjord-forbindelsen, hvor der skal anlægges ny motortrafikvej og højbro syd for Frederikssund. Med over seks års erfaring som rådgivende ingeniør i afdelingen for Brovedligehold og Materialeteknologi i Rambøll, samt en uddannelse fra DTU’s bygningsretning med speciale i materialeteknologi i baggagen, er hun godt rustet til opgaven, som varetages af Niras som underrådgiver til Arup.

Ditte Beier har tidligere beskæftiget sig med projektledelse, projektering, udarbejdelse af udbudsmateriale, tilbuds- og udbudsprocesser, samt tilsyn, eftersyn, teknologiske og økonomiske afrapporteringer. Hun har også rådgivet på en række danske store og mellemstore broer indenfor drift, vedligehold og reparation, samt fungeret som Vejdirektoratets bygningsansvarlige på Storstrømsbroen, Masnedsundbroen og Kong Frederik IX’s bro.

Ditte Beier er oprindeligt Værløse-borger, men bor nu i Birkerød efter nyligt at være vendt tilbage til Danmark efter halvandet år i England sammen med familien.









0:000:00