UCC undersøger timetal

TIMER: Professionshøjskolen UCC laver nu en undersøgelse af timetallet på både lærer- og pædagoguddannelsen. Det skal give et klart overblik i diskussionen af, om de studerende får undervisning nok.

Vi er gået sammen med de studerende om at lave undersøgelsen, og vi er enige om, at det er en god idé.

Laust Joen Klausen
Rektor, UCC
Lærer- og pædagoguddannelserne på professionshøjskolen UCC bliver nu målt og vejet. Bestyrelsen har besluttet at lave en undersøgelse af, hvor mange undervisningstimer de studerende får.

"Vi starter med lærer- og pædagoguddannelsen, men følger trop med de andre uddannelser lige i halen," siger Laust Joen Jakobsen, der er rektor på UCC.

Der har for nyligt været fokus på, om de studerende på universiteterne har forelæsninger nok, og senest har pædagoguddannelserne fået kritik for ikke at give de studerende for lidt undervisningstimer. Derfor har UCC besluttet at få et overblik over timetallet på skolens uddannelser.

"Anledninger er, at det her fokus er poppet op igen, og det er jo meget fornuftigt. Vi er gået sammen med de studerende om at lave undersøgelsen, og vi er enige om, at det er en god idé," siger Laust Joen Jakobsen.

Altinget logoUddannelse
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget uddannelse kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00