Bondo har store forventninger til Riisager

UDNÆVNELSE: Lærernes formand, Anders Bondo Christensen, er optimistisk på folkeskolens vegne, efter at Merete Riisager (LA) er tiltrådt som ny undervisningsminister.

Lærerformand Anders Bondo Christensen er godt tilfreds med, at Merete Riisager er den nye undervisningsminister.
Lærerformand Anders Bondo Christensen er godt tilfreds med, at Merete Riisager er den nye undervisningsminister.Foto: Jens Nørgaard Larsen/Scanpix
Erik Bjørn Møller

For mig er det en super tilgang for en minister at have, og derfor er jeg optimistisk ved, at det er Merete Riisager, der er blevet ny undervisningsminister.

Anders Bondo Christensen
Formand for Danmarks Lærerforening

Mens ordførerne fra Socialdemokratiet, Radikale og SF var ved at kløjes i formiddagskaffen, da det mandag kom frem, at Liberal Alliances Merete Riisager er landets nye undervisningsminister, medførte den overraskende udnævnelse stilfærdig tilfredshed hos Anders Bondo Christensen, der er formand for Danmarks Lærerforening.

Ganske vist har Liberal Alliance ikke ligefrem været kendt for at være den store stemmesluger på landets lærerværelser, men i hovedkontoret på Vandkunsten i København har man selvfølgelig også bidt mærke i den nye undervisningsministers hidtidige kritik af den omstridte skolereform, der trådte i kraft i august 2014.

Ministerens svar delt på Twitter
Derfor noterede lærernes formand sig også med tilfredshed den nye ministers svar og delte det på Twitter, da Altinget tirsdag spurgte Merete Riisager, om hun nu skal ind og arbejde loyalt for folkeskolereformen.

Altinget logoUddannelse
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget uddannelse kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00