KL: Det går fremad med skolereformen

UNDERSØGELSE: Der går fremad med at gøre folkeskolereformens indhold til virkelighed ude i klasselokalerne, viser en ny undersøgelse, som KL har foretaget blandt landets skoleforvaltninger.

Folkeskolereformen er for alvor ved at slå rod, mener Anna Mee Allerslev (R), der er formand for KL's børne- og kulturudvalg.
Folkeskolereformen er for alvor ved at slå rod, mener Anna Mee Allerslev (R), der er formand for KL's børne- og kulturudvalg.Foto: Radikale Venstre
Erik Bjørn Møller

Det er positivt, at kommunerne generelt vurderer, at samarbejdet om den åbne skole i dag fungerer betydeligt bedre, end for et år siden.

Anna Mee Allerslev (R)
Formand for KL's Børne- og Kulturudvalg

Mens folkeskoler landet over netop har slået dørene op til tredje skoleår med folkeskolereformen, er der fortsat fuld gang i arbejdet med at gøre reformens indhold til virkelighed ude i klasselokalerne. 

Samtlige kommuner oplever fremgang i arbejdet med at udvikle en motiverende og varieret skoledag. Det viser en ny undersøgelse fra KL blandt alle landets skoleforvaltninger.

I undersøgelsen svarer samtlige kommuner, at det går "godt" eller "nogenlunde godt" med at udvikle en motiverende og varieret skoledag. Derudover svarer 62 kommuner, at de arbejder med at tænke skoledagen på helt nye måder.

Altinget logoUddannelse
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget uddannelse kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00