Kvalitetsforum skal se på Riisagers fire pejlemærker

KVALITET: Undervisningsminister Merete Riisager (LA) har bedt Kvalitetsforum for Folkeskolen se nærmere på hendes pejlemærker om bedre arbejdsliv, undervisning, børneliv og forældreinddragelse.

Undervisningsminister Merete Riisager (LA) har identificeret det "helt centrale fokus for folkeskolen" som 'den gode undervisning', 'det gode børneliv', 'det gode arbejdsliv' og 'forældreinddragelse'.
Undervisningsminister Merete Riisager (LA) har identificeret det "helt centrale fokus for folkeskolen" som 'den gode undervisning', 'det gode børneliv', 'det gode arbejdsliv' og 'forældreinddragelse'.Foto: Ólafur Steinar Gestsson/Scanpix
Tyson W. Lyall
Fakta
Kvalitetsforum for Folkeskolen erstattede i september 2015 det tidligere Partnerskabet for Folkeskolen.

Forummet har til formål at komme med ”konkrete input til beslutningsprocessen for folkeskolereformen og til implementeringsprocessen”.

Kvalitetsforum for Folkeskolen består af repræsentanter fra

  • KL
  • Børne- og Kulturchefforeningen
  • Skolelederforeningen
  • Danmarks Lærerforening
  • BUPL
  • Danske Skoleelever
  • Skole og Forældre

Kilde: uvm.dk

Undervisningsministeren sætter yderligere spot på sine fire pejlemærker for folkeskolen.

Det gør hun ved at nedsætte fire arbejdsgrupper under Kvalitetsforum for Folkeskolen, som skal undersøge pejlemærkerne, der har fået overskrifterne ’den gode undervisning’, ’det gode børneliv’, ’det gode arbejdsliv’ og ’forældreinddragelse’.

Arbejdsgrupperne skal komme med bud på, hvordan pejlemærkerne ”kan komme bedre i spil, så det gør en forskel for eleverne, lærerne, pædagogerne, skolelederne og forældrene i folkeskolen”.

Altinget logoUddannelse
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget uddannelse kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00