Ny redaktør af Altinget: uddannelse

OM PORTALEN: Tyson W. Lyall er ny redaktør af Altinget: uddannelse.

Tyson W. Lyall er ny redaktør for Altinget: uddannelse. 
Tyson W. Lyall er ny redaktør for Altinget: uddannelse. Foto: Rasmus Flindt Pedersen
Redaktionen

Tyson W. Lyall overtager det daglige ansvar for Altinget: uddannelse.

Han har i løbet af de seneste syv år været tilknyttet Altinget i forskellige roller. Tyson W. Lyall har tidligere været redaktør for Altinget: forskning og Altinget: bolig, ligesom han har været vikarierende redaktør for Altinget: sundhed, Altinget: social, Altinget: arbejdsmarked og Altinget: udvikling.

De seneste par år har han dog været freelancejournalist med base i Cambridge, England. Netop hjemvendt til Danmark glæder han sig til at dække uddannelsesområdet tæt fra sin plads på Christiansborg.

Tyson W. Lyall er 30 år og gift med ph.d.-studerende Kamilla Eriksen. Han er bachelor i socialvidenskab og journalistik fra Roskilde Universitet og har derudover en kandidatgrad i kommunikation fra samme sted og en kandidatgrad i internationale relationer fra University of Westminster i London.

Fakta
Skriv til [email protected] eller ring på 26332782, hvis du har spørgsmål, kommentarer, tips, ris eller ros. 

Med ansættelsen af Tyson W. Lyall som redaktør går Altinget: uddannelse samtidig over til at udkomme én gang om dagen i alle hverdage.

Hver mandag udkommer et nyhedsbrev med overblik over den kommende uge. Tirsdag, torsdag og fredag udkommer nyhedsbreve med nyheder, baggrund, analyser og debat. Onsdag udkommer et debatnyhedsbrev.

Erik Bjørn Møller stopper på portalen, hvor han har været redaktør siden februar 2015. Han fortsætter i en stilling som rådgiver for europaparlamentariker Morten Messerschmidt (DF). 

Tyson W. Lyall kan kontaktes på 26332782 eller på 52657300 uden for almindelige arbejdstider. På mail [email protected] og på Twitter.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Tyson W. Lyall

Redaktør, Altinget Uddannelse
MA International Relations (Uni. of Westminster 2013), cand.comm. (2015)

0:000:00