Politikere stiller skarpt på grundskolen og ungdomsuddannelserne

PANELDEBAT: Det nye debatpanel på Altinget : uddannelse vil sætte fokus på grundskolen og ungdomsuddannelsernes fremtid, muligheder og udfordringer. Mød panelet her, der tæller undervisningsminister Christine Antorini (S) og Folketingets folkeskole-, gymnasie- og undervisningsordførere. 

Et nyt debatpanel er samlet på Altinget : uddannelse. Men du kan også deltage i debatten om folkeskolen og ungdomsuddannelserne. Hvis du har indspark, kan du sende dem til hornstrup@altinget.dk. 
Et nyt debatpanel er samlet på Altinget : uddannelse. Men du kan også deltage i debatten om folkeskolen og ungdomsuddannelserne. Hvis du har indspark, kan du sende dem til [email protected]
Julie Hornstrup Østergaard

Med implementeringen af folkeskole- og erhvervsuddannelsesreformerne samt det kommende eftersyn af gymnasierne er der lagt op til store ændringer på uddannelsesområdet.

Som følge af det og et snarligt folketingsvalg sætter Altinget : uddannelse fokus på, hvad partierne har på dagsordnen på uddannelsesområdet.

Hvilke muligheder og udfordringer går folkeskolen og ungdomsuddannelserne i møde? Hvordan fungerer den nye folkeskolereform? Og hvordan ser fremtiden for ungdomsuddannelserne ud?

Det er nogle af de spørgsmål, der kan komme til debat i efterårets nye debatpanel på Altinget : uddannelse. 

Blandt debattørerne er: 

Undervisningsminister Christine Antorini (S)
Christine Antorini har været medlem af Folketinget for Socialdemokraterne siden 2005. Hun har været undervisningsminister siden oktober 2011. Christine Antorini er uddannet cand.comm. i offentlig forvaltning fra Roskilde Universitet.

Marie Krarup (DF)
Marie Krarup har været medlem af Folketinget for Dansk Folkeparti siden 2011. Hun er forsvars- og beredskabsordfører og fra 2012 gymnasieordfører. Marie Krarup er uddannet cand.mag. i slavisk sprog med bifag i samfundsfag.

Peter Juel Jensen (V)
Peter Juel Jensen har været medlem af Folketinget for Venstre siden 2007. Han er partiets undervisningsordfører. Peter Juel Jensen er læreruddannet fra Hjørring Seminarium. 

Altinget logoUddannelse
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget uddannelse kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00