Professionshøjskolerne har vokseværk

TEMA VI: Professionshøjskolerne skal fremover ikke bare tilbyde erhvervsrettede korte videregående uddannelser, men også uddannelser på universitetsniveau, lyder det fra Bente Sorgenfrey og Laust Joen Jakobsen. Professionshøjskolerne er i fokus i sjette del af Altinget.dks artikelserie, som tager pulsen på uddannelsessektoren.
Foto: Colourbox

Lige nu befinder sektoren sig i et vadested, og jeg er bekymret for, at den ikke vil udvikle sig meget positivt fremadrettet, hvis ikke der sker nogle ændringer.

Bente Sorgenfrey
Formand for FTF
Fakta
Altinget.dk tager pulsen på uddannelsessektoren
Vi går uddannelsessektoren igennem i sømmene for at finde ud af, hvordan det står til med vores uddannelser ude i det danske land. Gennem interviews med vidende og idérige personer finder vi ud af, hvor styrkerne og bristerne er, og hvordan uddannelserne kan blive endnu bedre. Læs med i denne uge, hvor det er professionshøjskolerne, der bliver sat under lup.
Flere uddannelser skal flyttes over på professionshøjskolerne, hvis det står til formanden for FTF, Bente Sorgenfrey og formanden for professionshøjskolernes rektorkollegium, Laust Joen Jakobsen. Det
Altinget logoUddannelse
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget uddannelse kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00