Nyeste svar

Her kan du læse udvalgte svar fra regeringen til Folketinget

Kristian Jensen afventer redegørelse om dynamiske effekter

SVAR:

Pelle Dragsted må vente til senere på året med at få svar på, om Finansministeriet indregner dynamiske effekter af videre- og efteruddannelse. Her kommer der nemlig en samlet redegørelse om dynamiske effekter, skriver finansministeren i sit svar.

Riisager: Geografi spiller ind i placering af nye HF'er

SVAR:

Når der skal udbydes nye HF'er, sker det efter en samlet vurdering med vægt på faglige undervisnings- og læremiljøer og samlet geografisk dækning af ungdomsuddannelser i området. Det skriver undervisningsministeren i et svar til Andreas Steenberg (R).

Riisager om kortere skoledage: Kommuner udnytter mulighederne

SVAR:

Undervisningsministeren kender ikke den præcise baggrund for, at skoler får lov til at have kortere skoledage, men ser det som et udtryk for, at skoler og kommuner benytter sig af mulighederne. Det skriver hun i et svar til Annette Lind (S)

Riisager: Indeklima på folkeskoler er kommunernes ansvar

SVAR:

Undervisningsministeren oplyser, at det er op til kommunerne at sørge for et ordentligt indeklima på landets folkeskoler. Det gør hun, fordi Jakob Sølvhøj (EL) spurgte, hvad ministeren ville gøre for at sikre et bedre indeklima.

Riisager har ingen planer om initiativer for produktionsskoler

SVAR:

Undervisningsministeren har ingen konkrete planer om initiativer, der skal få flere til at søge mod produktionsskolerne, skriver hun i et svar til Karsten Hønge (SF). Ministeren henviser i stedet til forhandlinger om en reform af det forberedende område.