Testimonials

Maria Rørbye Rønn, DR’s Generaldirektør. Citat fra Jubilæumsbogen Altinget 00/20.

”Jeg læser løbende og med stor beundring Altinget. I en heftig nyhedsstrøm er det fornøjelse med et medie, der som Altinget går i dybden med netop de stofområder, de har specialiseret sig i. I en tid og en branche, hvor vi har travlt med at tale om det digitale, det flygtige og disruption, gør det mig oprigtigt glad at se, hvordan Altinget ved at insistere på indsigt og kvalitet over de senere år er vokset og styrket”.

 

Altingets første abonnent, Leif Erland Nielsen, Forhenværende sekretariatschef i Danske Andelsselskaber og seniorkonsulent i Landbrugsraadet. Citat fra Jubilæumsbogen Altinget 00/20.

”Vi i Danske Andelsselskaber valgte i sin tid at støtte Altinget som et godt bud på en partipolitisk uafhængig nyhedsdækning af det politiske stof. Det er efterfølgende fuldt ud bekræftet af udviklingen. Landbrugs- og fødevareerhvervet er i særlig grad afhængigt af politiske holdninger og beslutninger. Det gælder på såvel det hjemlige plan som i EU og på de øvrige eksportmarkeder. Altinget bidrager således på udmærket vis med et overblik over den politiske situation gennem dækning af de aktuelle politiske nyheder og analyser til gavn for dansk fødevareproduktion og fødevareeksport”.