Analysetal

Altinget i fakta og tal:

I takt med at politisk interesse-varetagelse er blevet en mere udbredt disciplin på flere niveauer end tidligere, er Altingets læserskare også blevet udvidet. Nu er det ikke længere kun departementscheferne og forvaltningscheferne der læser med, det er også afdelingsledere og fuldmægtige der orienterer sig i de fagspecifikke nyheder fra Altinget. 

Altinget.dk udsender dagligt nyhedsbreve til over 80.000 læsere. Vi udkommer med to gratis nyhedsbreve til vores abonnenter, fra mandag til fredag. Altinget har over 2 millioner sidevisninger/mdr. Den gennemsnitlige læsetid på Altinget.dk er knapt 3 min. 

Altinget.dk understøttes af 24 fagportaler, der hver udsender et gratis nyhedsbrev, mandag til fredag.  

42% af alle vores opslåede stillinger på Altinget.dk, inden for det senest år (juli 19/juli 20), har været chefstillinger.  

Ti gange om året udgiver vi Altinget Magasin. Magasinet trykkes og distribueres i mere end 10.000 eksemplarer. Magasinet er typisk på 112 sider. Læseren af magasinet er typisk mellem 40-60 år, med en meget lille overvægt af mænd (54/46%).

47,7% af vores læsere bruger Desktop som platform, 46,6% bruger mobilen og 5,7% bruger tablet.

87% af vores abonnenter oplever at Altinget er politisk neutral. 

 

Mandag Morgen i fakta og tal:

Mandag Morgen udkommer dagligt på mm.dk med nyhedsmails og MM Brief, og en gang ugentligt som et trykt magasin. Dagligt udsendes der over 26.000 gratis nyhedsmails fra Mandag Morgen. Der er pt. 125.000 brugere på mm.dk og vi har en sidevisning i Q1 2020 på mere end 400.000/kvartal.

Læseren af Mandag Morgen er typisk mellem 40 og 60 år, med en meget lille overvægt af mænd (53/47) og hver fjerde MM-læser er leder på højeste eller mellemste niveau. 7 ud af 10 personer læser det meste af indholdet i MM hver uge og 79% sætter stor pris på vores dybde og grundighed i indholdet. Læsetiden på MM er mellem 15-30 min i den trykte udgave og lidt over 3 min. på webdelen.

Ugebrevet går som oftest på runde på ledelsesgangene og læses af 6-8 personer. Hver anden læser har ledelsesansvar og hver tredje læser har ansvar for rekruttering og ligeledes hver tredje læser har ansvar for indkøb.

Ved brug af Mandag Morgen rammer i jeres målgruppe i et unikt medie uden støj. Læseraten er høj, indholdet er fordybende artikler og hver udgave har lang læsetid. MM er i sin trykte udgave et gemmemagasin, dvs. at annoncør indhold lever længe og har flere læsere pr. trykte magasin.

 

 

 

 

Kilde: Google Analytics.