Analysetal

Altinget i fakta og tal:

I takt med at politisk interesse-varetagelse er blevet en mere udbredt disciplin på flere niveauer end tidligere, er Altingets læserskare også blevet udvidet. Nu er det ikke længere kun departementscheferne og forvaltningscheferne, der læser med, det er også afdelingsledere og fuldmægtige, der orienterer sig i de fagspecifikke nyheder fra Altinget. I den mere brede dækning på den gratis forsiden følger den politisk interesserede dansker med i nyheder, debat og analyser.

Altinget.dk's gratis forside udsender dagligt to nyhedsbreve til over 80.000 politisk interesserede danskere. Hertil kommer 27 forskellige fagpolitiske nichemedier med tilhørende nyhedsbreve, som den professionelle læser kan læse mod abonnement.

Altinget har knap 3 millioner sidevisninger hver måned. Den gennemsnitlige læsetid på Altinget.dk er cirka 3 min.

42% af alle vores opslåede stillinger på Altinget.dk, inden for det senest år (juli 19/juli 20), har været chefstillinger.  

Ti gange om året udgiver vi Altinget Magasin. Magasinet trykkes og distribueres i mere end 10.000 eksemplarer. Magasinet er typisk på 112 sider. Læseren er typisk mellem 40-60 år, og lidt flere mænd end kvinder læser med (54/46 %). Magasinet sendes til store dele af beslutningstager-Danmark, ligesom store virksomheder, organisationer og kommunerne modtager det.

42,5% af vores læsere bruger desktop som platform, 53,4% bruger mobilen og 4,1% bruger tablet.

Altinget er politisk neutralt – og heldigvis oplever vores læsere os også sådan; næsten 90 % af vores læsere svarer, at de opfatter Altinget som politisk neutralt.

 

Mandag Morgen i fakta og tal:

Mandag Morgen udkommer dagligt på mm.dk og med nyhedsbreve. Dagligt udsendes der et gratis nyhedsbrev til over 20.000 modtagere.

mm.dk har hver måned over 100.000 brugere på mm.dk og 150.000 månedlige sidevisninger. 

Mandag Morgen udkommer hver mandag med et trykt magasin, Ugebrevet Mandag Morgen.

Læseren af Mandag Morgen er typisk mellem 40 og 60 år, med en meget lille overvægt af mænd (53/47) og hver fjerde MM-læser er leder på højeste eller mellemste niveau. 7 ud af 10 personer læser det meste af indholdet i MM hver uge og 79% sætter stor pris på vores dybde og grundighed i indholdet. Læsetiden på MM er mellem 15-30 min i den trykte udgave og lidt over 3 min. online.

Ugebrevet går som oftest på runde på ledelsesgangene og læses af 6-8 personer. Hver anden læser har ledelsesansvar og hver tredje læser har ansvar for rekruttering og ligeledes hver tredje læser har ansvar for indkøb.

Ved brug af Mandag Morgen rammer i jeres målgruppe i et unikt medie uden støj. Læseraten er høj med dybdegående artikler, og hver udgave har lang læsetid. MM er i sin trykte udgave et gemme-magasin, dvs. at annoncørindhold lever længe og har flere læsere pr. trykte magasin.

 

 

Kilde: Google Analytics.