"Det er ikke nok at tage ansvar for taburetterne"

INTERWIEV: Nogen må tage ansvar for andet end deres mandat. Formand for KL's erhvervs- og arbejdsmarkedsudvalg Erik Nielsen (S) opfordrer sine kollegaer på Christiansborg til at snakke efterløn nu.
Det er tvingende nødvendigt, politikerne tør diskutere efterløn nu. Også selvom, dørene må lukkes bag dem. Det mener Erik Nielsen (S).
Det er tvingende nødvendigt, politikerne tør diskutere efterløn nu. Også selvom, dørene må lukkes bag dem. Det mener Erik Nielsen (S).
Anne Bjerregaard

Jeg kender udmærket den politiske verden og hvor svært, det kan være. Men nogen må tage ansvar for Danmark. Det er vi nødt til. Det er ikke nok at tage ansvar for taburetterne.

Erik Nielsen (S)
Formand for KL's Erhvervs- og Arbejdsmarkedsudvalg

Han er socialdemokratisk borgmester i Rødovre og i spil som ny formand for Kommunernes Landsforening. Erik Nielsen mener, at både danskerne i al almindelighed og politikerne i særdeleshed skal få øjnene op for realiteterne af efterlønsordningen.

"Man skal holde op med at betragte de sidste år i halvtredserne som værende de sidste år, inden man skal gå fra. Den tankegang hører slet ikke til i 2009."

Skal efterlønnen afskaffes helt?

Altinget logoArbejdsmarked
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget arbejdsmarked kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00