Altinget.dk med ny, gratis EU-portal

28. januar 2010 kl. 11:18
EU: Altinget.dk har åbnet en portal for EU-politik, Altinget | EU. Her kan du få et EU-politisk overblik, og hver fredag modtage et gratis nyhedsbrev med nyheder, analyser og blogs om EU.
| Flere
Altinget.dk har som det første medie i Danmark valgt at udbygge med en journalistisk portal, der kun omhandler EU-politik. EU fylder i dag mere end nogensinde i dansk politik; der findes nærmest ikke den lov, der vedtages i Folketinget, som ikke må forholde sig til EU - hvis da loven ikke kommer fra EU. Transport, klima, miljø, fødevarer, skat, videnskab og forskning er blot nogle af de politiske områder, hvor EU er en afgørende aktør.

Og at EU fylder meget kan allerede læses i Altingets EU-stafet, hvor den nye klima- og energiminister Lykke Friis (V) fortæller, at når det eksempelvis gælder klimapolitik er det "realistisk set kun via EU, at europæerne kan få indflydelse".

EU-stafetten går til en ny dansk "EU-personlighed" hver fredag, og har allerede været hos tidligere udenrigsminister Uffe Ellemann-Jensen (V) og SF's tidligere EU-skeptiker Holger K. Nielsen.

Med den nye portal på Altinget.dk bliver det muligt at få et overblik over, hvad de danske medier skriver om EU, hvad de danske MEP'er mener, samt over blogs, analyser og nyheder om EU fra Altinget.dk.

Man kan tilmelde sig nyhedsbrevet på Altinget | EU.
MODTAG ET DAGLIGT NYHEDSBREV FRA ALTINGET.DK