Velkommen til et nyt design på Altinget.dk

VISUELT: Altinget.dk slår et slag for læse- og brugervenlighed med et nyt visuelt udtryk. Et nyt design skal gøre det lettere at navigere og overskue avisens indhold og funktioner.

Det er det samme indhold af kvalitetsjournalistik - mest om politik - du fremover vil finde på Altinget.dk, men fra i dag i helt nye rammer.

Vi har renset op i systemet og giver dig dermed en hurtigere hjemmeside og samtidig nogle nye visuelle rammer, der gerne skulle styrke læsefornøjelsen og gøre det til en bedre oplevelse at besøge os.

Vi har ladet os inspirere af andre danske og internationale medier for at nå frem til et produkt, der passer bedst til vores formål. Men resultatet er alligevel blevet sit eget. Vi har nemlig lagt meget vægt på de forslag, som vi modtog i en brugerundersøgelse i foråret, hvor ønsket om øget brugervenlighed stod i højsædet.

Forbedret struktur
Du vil finde det sædvanlige indhold, men nu organiseret i tre hovedspalter: En med artikler og andet journalistisk indhold, en med lister og oversigter og den sidste med permanente elementer.

Derudover vil man altid have let adgang til samtlige portaler på Altinget.dk i menuen. Hver eneste portal har ligeledes sin egen unikke undermenu, hvor du kan finde de services, du skal bruge som abonnent.

Det tilhørende, fornyede design af nyhedsbrevene kommer i løbet af få dage.

Moderniseringen er blevet til i et team-arbejde i år mellem Altinget.dks medarbejdere under ledelse af it-chef Michael Kellberg, vicedirektør Mette Rosendahl, journalist Anders Jerking og undertegnede.

Har du kommentarer eller fejl at rapportere, kan du rette henvendelse til [email protected].

Vi håber, du synes om vores nye design, og byder dig velkommen på Altinget.dk.

Kristoffer Hecquet
Designer på Altinget.dk

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion


0:000:00