Dagens podcast: Arbejdsmarkedets manglende hænder skal findes hos personer med handicap

AJOUR: Det skal være lettere for personer med handicap at få et nyt job. Det er essensen af regeringens handicapudspil, som den fremlagde mandag. Men helheden er ikke tænkt med, mener Dansk Folkeparti. Bliv klogere på sagen i dagens Altinget: ajour.

Altinget: ajour på Soundcloud her | Abonner via iTunes her| RSS-feed her

Der skal fjernes bureaukrati, og det skal være lettere for virksomheder at finde ud af, hvor meget man kan få i kompensation, når man ansætter en person med handicap i sin virksomhed.

Det udspil kom regeringen med mandag, og det skal sørge for at få 13.000 personer med handicap i job. Selv om der er glæde at spore blandt organisationerne, så er der ikke helt samme jubel blandt alle de politiske partier.

Dansk Folkeparti mener nemlig, at man burde tænke uddannelsestiltag med ind i udspillet, så det ikke kun handler om at få personer med handicap ud på arbejdsmarkedet.

Bliv klogere på den sag i dagens podcast, der både har besøg af social- og arbejdsmarkedsredaktør, Simon Lessel, og forskningsredaktør, Toke Kristiansen.

Altinget: ajour på Soundcloud her | Abonner via iTunes her| RSS-feed her

Tema: Altinget: ajour

Forrige artikel Dagens podcast: Kampen om de stressede danskere Dagens podcast: Kampen om de stressede danskere Næste artikel Dagens podcast: Strejken i DSB handler om hele selskabets fremtid Dagens podcast: Strejken i DSB handler om hele selskabets fremtid