Dagens podcast: Frokostpausen på seks skoler ripper op i OK18-aftalen

AJOUR: Skal seks skoler have betalt spisepause, selv om de ikke var omfattet af netop det, inden OK18-forhandlingerne gik i gang? Det er det centrale i de nye uenigheder om OK18-aftalen.

Abonner via iTunes her | Find os i Spotify her | RSS-feed her

Lige som man troede, at OK18 var overstået, så er der igen opstået uenigheder blandt statens og de ansattes forhandlere.

En af de helt centrale uenigheder var den betalte spisepause, som i sidste ende blev skrevet ind, da aftalen blev indgået i foråret.

Men nu viser det sig, at seks erhvervsskoler og gymnasier mener, at de også bør være omfattet af den betalte spisepause, selv om de havde fået fjernet den betalte pause inden forhandlingerne.

Hvor er sagen henne, og hvor er den på vej hen? Det spørger vi om i dagens Altinget: ajour, hvor redaktør for Altinget: arbejdsmarked Simon Lessel er gæst.

Abonner via iTunes her | Find os i Spotify her | RSS-feed her

Tema: Altinget: ajour

Forrige artikel Dagens podcast: Strejken i DSB handler om hele selskabets fremtid Dagens podcast: Strejken i DSB handler om hele selskabets fremtid Næste artikel Dagens podcast: Dagpenge-sag får alarmklokkerne til at ringe hos danske EU-politikere Dagens podcast: Dagpenge-sag får alarmklokkerne til at ringe hos danske EU-politikere