Dansk Arbejdsgiverforening får ny formand

FORMANDSSKIFTE: Den 59-årige erhvervskvinde Lisbeth Dalgaard Svanholm afløser Torben Dalby Larsen som formand for Dansk Arbejdsgiverforening.

Simon Lessel

Vi har en udfordring i, at der er nogle unge mennesker, der har brug for en praktikplads, og vi er nogle virksomheder, der gerne vil stille dem til rådighed. Men vi har måske ikke det rigtige forum at mødes i. Derfor vil jeg se på, om vi i fællesskab med skolerne skal udvikle en app eller noget andet, hvor vi kan mødes nemmere.

Lisbeth Dalgaard Svanholm
Ny formand, Dansk Arbejdsgiverforening

Dansk Arbejdsgiverforenings har valgt sin nye formand. Den nye formand bliver Lisbeth Dalgaard Svanholm, som afløser Torben Dalby Larsen, der har bestredet formandsposten siden 2010.

Den 59-årige erhvervskvinde Lisbeth Dalgaard Svanholm ejer og driver Dalgaard Supermarked i Hørsholm og har tidligere siddet i Dansk Erhvervs bestyrelse og forretningsudvalg samt bestyrelsen for De Samvirkende Købmænd.

Den nye formand glæder sig til at komme i gang med arbejdet. Hovedopgaven er fortsat at skabe de bedst mulige vilkår, vækst og konkurrenceevne for danske virksomheder, siger hun til Altinget.

Dokumentation

Blå bog – Lisbeth Dalgaard Svanholm

Født 20. september 1959 på Frederiksberg

Ejer og driver Dalgaard Supermarked i Hørsholm.

Uddannet FX1 (Forsikringsakademiet), merkonom (CBS) og HD1 (CBS).

Har tidligere blandt andet siddet i Dansk Erhvervs bestyrelse (2010-2018) og Dansk Erhvervs forretningsudvalg (2010-2018), bestyrelsen for De Samvirkende Købmænd (2002-2018) og formand samme sted (2008-2018) samt KFI Erhvervsdrivende Fonds bestyrelse (2011-).

Er Ridder af Dannebrogordenen.

Gift, har to voksne børn og bor i Rungsted.


Altinget logoArbejdsmarked
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget arbejdsmarked kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00