Her er regeringens lovkatalog på beskæftigelsesområdet

LOVKATALOG: Altinget : arbejdsmarked bringer her en oversigt over regeringens planlagte lovforslag på beskæftigelsesområdet i dette folketingsår. En lang række af de politiske aftaler fra foråret skal udmøntes. Et lovforslag om en refusionsreform ventes fremsat til januar.

Foto: ft.dk
Line JenvallJørgen Skadhede

Regeringen har offentliggjort sit lovprogram for folketingsåret 2014-2015. Altinget : arbejdsmarked har gennemgået lovkataloget og bringer her en oversigt over de lovforslag, som regeringen har planlagt på beskæftigelsesområdet.

Og lovmøllen kommer til at male i højt tempo i de kommende måneder. På Beskæftigelsesministeriets eget område er der 15 lovforslag i støbeskeen mod kun 10 planlagte lovforslag sidste år. Dertil kommer en række lovforslag med betydning for arbejdsmarkedet fra andre ministerier.

Mange af de planlagte lovforslag er en udmøntning af de mange politiske aftaler fra foråret. Det gælder eksempelvis aftalen om rekruttering af udenlandsk arbejdskraft, forliget om en ny beskæftigelsesindsats, id-kort til ansatte i byggebranchen og reformen af statens refusion til kommunernes udgifter til folk på overførselsindkomster.

Altinget logoArbejdsmarked
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget arbejdsmarked kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00