Om  
Jens Erik Zebis
Peter Hummelgaard

Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering finder ny direktør hos Beskæftigelsesministeriet

Jens Erik Zebis er ny direktør til Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering. Han kommer fra en stilling som afdelingschef i Beskæftigelsesministeriet og har tidligere været vicedirektør i styrelsen.

Jens Erik Zebis har tidligere været vicedirektør for Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering. Nu vender han tilbage som direktør
Jens Erik Zebis har tidligere været vicedirektør for Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering. Nu vender han tilbage som direktørFoto: Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering
Simon Engell Kjøller

Jens Erik Zebis er ny direktør for Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering (Star).

Det skriver Beskæftigelsesministeriet i en pressemeddelelse.

De seneste tre år har Jens Erik Zebis været afdelingschef hos Center for arbejdsmarkedspolitik i Beskæftigelsesministeriet. Nu vender han tilbage til Star, som han var vicedirektør for fra 2015 til 2018.

"Jens Erik Zebis er vellidt af kollegaer og de mange interessenter på vores område. Derfor er jeg ikke i tvivl om, at Jens Erik Zebis, i samarbejde med de mange kompetente medarbejdere i styrelsen, vil bidrage til et sundt, fleksibelt og sikkert arbejdsmarked," lyder det fra beskæftigelsesminister Peter Hummelgaard (S) i pressemeddelelsen.

Jens Erik Zebis har som afdelingschef i Beskæftigelsesministeriet blandt andet arbejdet med håndteringen af de mange trepartsaftaler, der blev indgået under coronakrisen.

Han glæder sig til at fortsætte arbejdet med styrelsens medarbejdere - nu som direktør.

"Jeg går til opgaven med ydmyghed, og jeg har et stærkt ønske om, at styrelsen også fremover har et godt, tæt og åbent samarbejde med vores mange vigtige interessenter. Det er for mig nøglen til succes," udtaler Jens Erik Zebis i pressemeddelelsen.

Han har tidligere været blandt andet kontorchef hos Star og hos Arbejdsmarkedsstyrelsen.

Jens Erik Zebis tiltræder som direktør 25. oktober.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Jens Erik Zebis

Direktør, Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering

Peter Hummelgaard

Justitsminister, MF (S)
cand.jur. (Københavns Uni. 2012)

0:000:00