Valgugen: Altinget på top 10 over mest besøgte sites

TOP TI: Netavisen Altinget er røget ind på Top 10 over de mest besøgte internetsites i Danmark. Det skete i valgugen november 2017.

Med 403.059 forskellige brugere i uge 47, også kendt som ugen med kommunalvalg 2017, røg Altinget.dk ind i Top 10 over landets mest besøgte internetsites. 

I alt fik Altinget 1,9 mio. sidevisninger i løbet af ugen, og trafiksuccessen kan naturligvis for en god del tilskrives kandidat-testen Kend din kandidat over alle opstillede til kommunal- og regionsrådsvalget.

Dansk Online Index Topliste er den officielle statistik for danske internetudgivelser, hvor mange brugere de danske internetudgivelser (sites) har, antallet af besøg, sidevisninger, gennemsnitlige daglige brugere samt gennemsnitlig tid brugt på udgivelsen.

Listen toppes – traditionen tro – af de store statslige medier, dr.dk og tv2.dk.

De samlede tal for november er endnu ikke offentligt tilgængelige, men i linket her på siden kan du se kurven for Altingets trafikudvikling.

Forrige artikel Altinget giver millionoverskud for tredje år i træk Altinget giver millionoverskud for tredje år i træk Næste artikel Huset bag Altinget udnævner ny CFOO Huset bag Altinget udnævner ny CFOO
Konsulentbesparelser dræner puljer til socialt udsatte

Konsulentbesparelser dræner puljer til socialt udsatte

PENGEJAGT: Satspuljeprojekter er udset til at trække en stor del af læsset, når Beskæftigelsesministeriet skal finde konsulentbesparelser for 52 millioner kroner i 2021. Blå blok beskriver forhandlingerne som mudrede og kritiserer regeringen for at drive rovdrift på satspuljemidler.