Altinget og Mandag Morgen Arena søger markedsanalytiker og lead-koordinator

Om Jobbet Vi søger dig, der har kompetencerne til at analysere markedspotentialer og koordinere lead-arbejdet for vores dygtige konsulenter. Dine opgaver spænder vidt og går lige fra CRM-styring til rapportering og statistik til koordinering af arbejdsopgaver for studentermedhjælpere og praktikanter. Du skal derfor også kunne håndtere at have mange forskellige opgaver. Du tilbydes en stilling med faste opgaver men også en stilling med udviklingspotentiale, hvor du selv kan være med til at præge dit arbejde. Vi er en arbejdsplads, hvor der er store udviklingsmuligheder, og hvor man får mulighed for at tage ansvar. Om dig Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende. Det vigtige er, at du er analytisk skarp, løsningsorienteret, god til at samarbejde, og du må gerne være hjemmevant i Excel. Det er desuden en fordel hvis du har erfaring med CRM-systemer og Power BI. Du er udadvendt og god til at skabe relationer og samarbejder internt, da du ofte vil have kontakt med forskellige afdelinger i virksomheden. Du er idérig men tager også ansvar for at følge dine opgaver til dørs. Du er derudover struktureret og åben for at løse mange forskellige opgaver. Du finder den kommercielle del af en virksomhed interessant og motiveres af at løfte virksomhedens resultater i flok. Det er en fordel, hvis du er nysgerrig og interesseret i politik og samfundsforhold, da vi er en del af et større politisk mediehus. Du kan både være nyuddannet eller have erfaring fra relevante stillinger. Om os: Du bliver en del af Altinget og Mandag Morgens kommercielle afdeling for netværk og kurser, men du vil også arbejde tæt sammen med virksomhedens andre kommercielle afdelinger. I vores netværksgrupper mødes politikere, organisationsfolk og embedsmænd på tværs og diskuterer og finder løsninger på nogle af de store udfordringer inden for en række politiske fagområder. Tiltrædelse: august eller september Ansættelsen: Stillingen er fuldtid, og du vil blive lønnet efter kvalifikationer. Ansøgningsfrist 15. august 2022. Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt Magnus Vind Lorenz på magnus@altinget.dk. Vi holder samtaler løbende. Stillingen søges via knappen “søg dette job" her på siden.
    Om Altinget
    Altinget er et uvildigt politisk nichemedie med en af de største redaktioner på Christiansborg i ryggen. Vi dækker de store linjer i dansk politik, men dykker også helt ned på de enkelte fagområder og har plads til alle nicher og interesser, lige fra socialt udsatte, penge til uddannelser, og hvad der egentlig sker på klimaområdet og med 2030-målet.

    Altingets forside skriver om dansk politik generelt, mens vores 28 nichemedier dækker de fleste områder. Derudover udkommer vi med et månedligt magasin, hvor vi bringer både features, portrætter, anmeldelser, interviews og analyser af dansk og europæisk politik, ligesom vi producerer både daglige og ugentlige podcasts om aktuelle dagsordener.

    Find Danmarks bedste ledere og specialister, mens de er i job
    Opnå unik eksponering med en jobannonce på Altinget og Mandag Morgen