DM søger c­hef til politik og presse
Har du ambitioner, visioner og drive? På samfundets, vores medlemmers og dine egne vegne? Mestrer du både den eksterne interessevaretagelse og den mere indadvendte, nærværende personaleledelse? Er du oprigtigt nysgerrig på og har en god fornemmelse for pressehåndtering og SoMe? Så er du måske DM's nye chef for Politik og Presse.

DM har en vision om et samfund, der muliggør et bæredygtigt arbejdsliv. Vi vil være en fagforening, der sikrer de bedste løn- og arbejdsvilkår for medlemmerne og et stærkt fagligt handlerum - for fællesskabet og for den enkelte. Vi synliggør værdien af viden - akademikernes kvalifikationer, kompetencer og værdi i både den private og den offentlige sektor. Ud over vores kontinuerlige fokus på uddannelsespolitik, arbejdsmarked, ligestilling og mangfoldighed arbejder vi i forlængelse af vores seneste kongres nu også med den grønne omstilling i samfundet. Du bliver chef for 16 fagligt dygtige og engagerede medarbejdere med forskellige fagligheder. Du vil komme til at arbejde tæt på formandskabet og tæt sammen med DM's administrerende direktør og dine seks chefkolleger. Vi søger en chef for Politik og Presse, der er en dygtig og erfaren leder, der brænder for interessevaretagelse. Du har et stærkt og bredt netværk, som du gerne trækker på - og har fokus på at udvide. Du er god til at lave alliancer med andre organisationer, og du bruger selv sociale medier. Du tænker i kampagner, og du forstår at involvere både politisk valgte og medlemmer i en sag. Vi lægger vægt på, at du er oprigtigt interesseret i ledelse, og at du vil understøtte og udvikle samarbejdet på tværs af organisationen. Endelig forventer vi, at du er god i overblikket og helhedsforståelsen, men at du også kan gå ned i detaljen og skrive, når der er brug for det. Læs den fulde job- og personprofil her, hvor stillingen og de ønskede kvalifikationer og kompetencer er nærmere beskrevet. Læs mere om DM her: www.dm.dk. Du er meget velkommen til at få yderligere oplysninger om stillingen ved at henvende dig til administrerende direktør Lau Svendsen-Tune på tlf. 2164 4080 eller partner i Genitor Trine Kern Schandorff på tlf. 3141 0255 eller ts@genitor.dk. Stillingen søges via knappen “søg dette job" her på siden. Ansøgningsfristen er søndag den 8. januar 2023. Forventet tiltrædelse er den 1. marts 2023.
    Om DM
    DM er en fagforening, der sammen med over 60.000 medlemmer former fremtiden for det akademiske arbejdsmarked. Vi arbejder for, at vores medlemmer kan skabe et meningsfuldt arbejdsliv med plads til både karriere og privatliv. Og vi tror på, at forandringer er noget, vi opnår i fællesskab.

    Icon
    Find Danmarks bedste ledere og specialister, mens de er i job
    Opnå unik eksponering med en jobannonce på Altinget og Mandag Morgen