HK Kommunal søger konsulent

Konsulent med stærke samarbejdsevner og appetit på udvikling Har du lyst til at arbejde med opgaver, projekter og indsatser på sundhedsområdet? Samt at arbejde med udvikling for HK Kommunals medlemmer på det sundhedsadministrative område? Kan du følge indsatser til dørs, og er du god til at samarbejde og være i dialog med forskellige målgrupper? Så er du måske vores nye kollega. Jobbet Kerneopgaven i jobbet er at følge og have aktuel viden om status og de udviklingstendenser, der er inden for sundhedsområdet. Viden om faget indhenter vi på forskellige måder. Fx i dialog med medlemmer, i forskellige faglige fællesskaber med andre sundhedsfaglige grupper og i dialog med arbejdsgiverne og Folketinget. I HK Kommunal arbejder vi for, at vores medlemmer kan udvikle sig i deres fag, så de løbende har de relevante kompetencer i et foranderligt sundhedsvæsen. Vi søger en konsulent, der har blik for udviklingstendenser og politiske dagsordener og kan omsætte dette til strategisk og politisk handling, i forhold til medlemmernes hverdag og udviklingen af sundhedsvæsenet. Dine arbejdsopgaver bliver, at:
 • Følge og handle på udviklingstendenser som vedrører medlemmernes fag - fx nye jobfunktioner og kompetencekrav
 • Skabe synlighed og muligheder om medlemmernes faglighed i de politiske reformer og forandringer
 • Være opsøgende og skabe gode relationer til medlemmer, samarbejdspartnere og politiske aktører
 • Deltage i tværgående indsatser og projekter - som fx er aftalt via overenskomsterne
 • Lave analyser og omsætte ny viden til politiske målsætninger og projekter som understøtter medlemmernes fag og kompetencer
 • Have kontakt med HK Kommunals syv afdelinger, i forhold til arbejdet på sundhedsområdet.
Du har erfaring med:
 • At navigere i en politisk styret organisation
 • Projektledelse af projekter med mange aktører
 • Analyser og undersøgelser
 • Det sundhedsfaglige område og har indsigt i sundhedsvæsenet.
Du bliver en del af teamet Fag & Karriere, hvor vi er ni kolleger. I teamet arbejder vi med udvikling af medlemmernes fag i form af projekter og særlige indsatser, medlemsaktiviteter og politisk interessevaretagelse. Vi samarbejder på tværs af sekretariatet, med HK Kommunals afdelinger og bestyrelse og andre tværfaglige samarbejdsfora, faglige organisationer og arbejdsgiverorganisationer. Din profil Som person er du:
 • Opsøgende på samarbejde og god til at skabe relationer
 • Selvstændig og god til at træffe beslutninger
 • Nysgerrig og opsøgende på nye tendenser
 • Iderig og god til at omsætte det til handling
 • Fleksibel i din opgaveløsning.
I din dagligdag vil du have mange samarbejdsflader, og du skal derfor være god til at finde løsninger, også selvom der nogle gange er modsatrettede interesser, og det skal gå stærkt. Det er vigtigt, at du er opsøgende, lyttende og konstruktiv i din tilgang. Vi tilbyder En varieret og udfordrende hverdag, hvor opgaver både løses individuelt og i samarbejde med gode kolleger. Her er gode muligheder for personlig og faglig udvikling. Ansættelsesvilkår Vi tilbyder gode løn- og ansættelsesvilkår i henhold til intern overenskomst med OK-fællesskabet. Arbejdstid er 37 timer om ugen. Du skal være indstillet på, at stillingen indebærer aktiviteter og møder i hele landet og dermed nogen rejseaktivitet. Tiltrædelse Den 1. december 2022. Ansættelsessted HK Kommunal, Weidekampsgade 8, 2300 København S. Yderligere oplysninger For yderligere oplysninger kan du kontakte teamleder Hanne Damsgaard Nielsen på telefon 2779 8476 - eller fagkonsulent Børge Bisgaard 4025 4412. Ansøgning Søg stillingen ved at klikke på 'Søg dette job' her på siden. Vedhæft venligst motiveret ansøgning, CV og relevante bilag. Ansøgningsfrist: 10. oktober 2022. Vi forventer at holde ansættelsessamtaler den 13. og den 24. oktober 2022. Alle kvalificerede og interesserede, uanset alder, køn, seksuel orientering, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen. ---------- HK/Kommunal er en faglig organisation med lidt over 43.000 medlemmer, som alle har det tilfælles, at de arbejder i regioner eller kommuner. Heraf er der ca. 8.000 beskæftiget på sundhedsområdet. Medlemmerne er inddelt i 15 forskellige faggrupper: Beskæftigelse, Bibliotek & Kultur, Borgerservice & Callcentre, Chefer & ledere, HR, Løn & personale, IT, Lægesekretærer, Sekretariater, Skolesekretærer, Social, Sundhedsadministrative koordinatorer, Tandklinikassistenter, Teknik & Miljø, Ydelse og Økonomi.

  Icon
  Find Danmarks bedste ledere og specialister, mens de er i job
  Opnå unik eksponering med en jobannonce på Altinget og Mandag Morgen