Gå til
tilmelding

Afholdt Morgenmøde: magtens elite

Er magtens elite og fremtiden interessevaretagelse interessante emner for dig? Vi inviterer dig til morgenmøde med lune croissanter, kaffe og fokus på magtens elite samt hvordan du holder overblik over dine stakeholders. 

PROGRAM

08.30 - 09.00 // oplæg v. Iza Krøyer, direktør, Altinget Monitor
Bliv opdateret på den nyeste viden om, hvordan fremtidens interessevaretagelse kan hjælpe din organisation til at blive smartere og samtidig sikre Jer at komme for sent i interessevaretagelsen. Vi lever i en tid, hvor det at mappe stakeholders og følge deres initiativer bliver lettere og lettere. 

09.00 - 09.45 // Sarah Steinitz, analytiker, Analyse & tal 
Hvem udgør den danske magtelite i dag? Og hvordan har fordelingen af magten i det danske samfund udviklet sig i de seneste fem år? Det er nogle af de spørgsmål, som Sarah Steinitz, sammen med sine medforfattere Anton Grau Larsen og Christoph Houman Ellersgaard, har sat sig for at besvare i bogen "Personer forgår - magten består", der udkom på Hans Reitzels Forlag i starten af 2019. Sarah Steinitz fortæller, hvor det kan det være nyttigt, at have indsigt i fordelingen af magten i et samfund, når man beskæftiger sig med politisk interessevaretagelse og lobbyisme.

09.45 - 10.00 // spørgsmål & debat


TILMELD dig nedenfor :)

Gratis, men tilmelding kræves (begrænset antal pladser)

9. oktober 2020 kl. 8:30

Ny Kongensgade 10, KBH K

Alle som tilmelder sig morgenmøde modtager tilbud om en gratis og uforpligtende demo til værktøjet Altinget Monitor, som hjælper dig med at forsimple politik.