Gå til
tilmelding

Handels- og leveringsbetingelser

Tilmelding
Tilmeldinger kan ske op til selve afholdelsesdagen. Vi anbefaler dog at tilmelde sig i god tid, da der er begrænset deltagerantal for alle konferencer.

Afmelding
Din tilmelding og dermed betaling for deltagelse på konferencen er bindende.

Overdragelse
Hvis man er forhindret i at deltage på en konference, kan man overdrage pladsen til en kollega fra samme arbejdsplads.

Ændringer
Hvis Altinget aflyser en konference vil det indbetalte beløb blive tilbagebetalt. Altinget hæfter I øvrigt ikke for eventuelle direkte eller indirekte tab, der matte opstå som følge af aflysning.

Accept
Ved din accept af et tilbud på Altinget accepterer du disse generelle betingelser. Der tages forbehold for udsolgte eller udgåede varer/ydelser og for prisstigninger og tastefejl. Priser er ekskl. moms.

Ophavsret
Det leverede materiale er beskyttet af dansk lov om ophavsret. Hel eller delvis kopiering, anden gengivelse eller videreanvendelse af materialet fra konferencen må kun ske efter skriftlig aftale med Altinget.

Ansvarsfraskrivelse
Altinget fraskriver sig ansvar for enhver skade, der måtte blive påført abonnenten eller dennes software, som følge af at fremsendt materiale følges af vira eller anden uønsket programmering. Ansvarsfraskrivelsen gælder såvel direkte som indirekte tab.

Betaling
Når tilmeldingen er gennemført vil Altinget indenfor kort tid fremsendes faktura til email/EAN. Betalingsfristen på denne faktura er 8 dage.

Levering og leveringsomkostninger
Ordrer ekspederes hurtigst muligt. Umiddelbart efter din bestilling modtager du en e-mail med bekræftelse af din ordre.

Henvendelse og samtykke
Aftalen er betinget af, at du giver samtykke til, at vi i forbindelse med registrering af din tilmelding videresender de nødvendige personoplysninger til samarbejdspartnere.
Ved din tilmelding giver du os samtidig samtykke til, at ApS Altinget.dk og andre virksomheder under koncernen Rasmus Nielsen Holding ApS må kontakte dig via telefon eller e-mail med markedsføring af tilbud.
Du kan afmelde dette ved at kontakte os via adm@altinget.dk.
Læs mere om Altingets privatlivspolitik her.