Skræddersyet kursusforløb


Altinget og Mandag Morgens interne kurser tager udgangspunkt i jeres konkrete behov og er skræddersyet til at passe ind i jeres organisatoriske kontekst. Et skræddersyet kursus er til jer, der minimum har ti medarbejdere, som har brug for ny viden eller opkvalificering. 

Vi tager styring på kurset, så du kan koncentrere dig om at blive klogere

Vores kursusledere står for facilitering, koordinering og alt det praktiske og sikrer, at kurset forløber efter planen. Vi står klar med sparring og rådgivning i forhold til det faglige indhold på kurset. Du kan vælge mellem kurser, der kun forløber en enkelt dag, samt kurser eller masterclasses, der strækker sig over flere dage.

Altinget er garant for faglig kvalitet

Altinget er et uafhængigt politisk nichemedie med en af de største redaktioner på Christiansborg i ryggen. Med Altinget og Mandag Morgen som samarbejdspartner får I faglig kompetent rådgivning og kvalificerede undervisere. Desuden besidder vi dybdegående kompetencer indenfor ledelse, kommunikation, public affairs, politik, organisering, kampagner, journalistik, kunstig intelligens, teknologi mm. Siden 2000 har Altinget leveret dybdegående viden om alle grene af de politiske nicheområder. Med et bredt netværk af underviserer sikrer vi, at det faglige indhold på kurset matcher jeres konkrete behov. 

Hvis I er interesseret i en uforpligtende dialog om jeres muligheder for at få skræddersyet et kursus, så kontakt:

Afdelingsleder

Magnus Vind Lorenz

tlf. 60407682

magnus@altinget.dk

Skræddersyet kursusforløb

Vil du kontaktes til en uforpligtende dialog om jeres muligheder? Udfyld kontaktformularen her, så kontakter vi dig.

Tilmelding