Handelsbetingelser for Netværksmedlemskaber


Betingelser

Aftalens indgåelse
Når du køber netværksplads til Altinget Arena, indgår du aftale med Altinget ApS.
Når du har foretaget et køb, modtager du en kvittering samt aftalevilkår på e-mail som dokumentation for aftalen.

Sådan fungerer din netværksplads
Der afholdes fem til seks netværksmøder årligt med ligesindede beslutningstagere.
Hvis du skifter ansvarsområde eller stilling, er Altinget gerne behjælpelig med at finde plads i et andet netværk, der måtte passe til de nye behov.
Hvis medlemskabet ikke længere kan prioriteres, hjælper Altinget gerne med at overdrage medlemskabet til en kollega, så medlemskabet benyttes.

Medlemskabet er som udgangspunkt et personligt medlemskab. Det betyder, at hvis du er forhindret i at deltage ved et eller flere møder, og ønsker at sende en suppleant, skal du rette henvendelse til netværkslederen på det pågældende netværk forinden mødets afholdelse.

Gentegning
Netværket er fortløbende og ved udmeldelse af netværket skal dette ske skriftligt til netværkets kontaktperson forud for sæsonens sidste møde.

Forbehold
Der tages forbehold for aflysninger af oplægsholdere og øvrige ikke-væsentlige ændringer af de gældende betingelser.

Betaling
Priser pr. februar 2019: 19.995 excl. moms.

Priser pr. februar 2019 for SDG netværk i samarbejde med CSR Forum: 24.495 excl. moms.

Beløbet dækker alle aktiviteter, der er forbundet med afvikling af dagsmøderne excl. transport.

For netværksdøgnet på Bornhom er fly fra København samt overnatning og forplejning på Grønbechs Hotel inkluderet i prisen.

Betalingen refunderes ikke.

Henvendelse og samtykke
Aftalen er betinget af, at du giver samtykke til, at vi i forbindelse med administration og bogføring af din netværksplads videresender de nødvendige personoplysninger til samarbejdspartnere.

Ved tegningen af en netværksplads giver du samtidig samtykke til, at Altinget ApS og andre selskaber under koncernen Rasmus Nielsen Holding ApS må kontakte dig via telefon eller e-mail med vejledning i, hvordan du får mest ud af din netværksplads samt informationer om opdateringer, tilbud, ændringer, indhold og lign. Du kan afmelde dette ved at kontakte netværkskonsulenten eller alternativt på adm@altinget.dk. 

Persondata
I forbindelse med afholdelsen af netværksmøderne uddeles der medlemslister til de enkelte deltagere med angivelse af navn, titel, e-mailadresser og telefonnumre. Medlemslisterne er udelukkende til deltagernes brug samt til intern administration. Såfremt du ikke ønsker at dele disse oplysninger, kan du rette henvendelse til os på adm@altinget.dk eller kontakte den netværkskonsulent, som du tidligere har været i dialog med.

Læs mere om Altingets privatlivspolitik her.

Andet
Priserne gælder kun i Danmark, og ikke i Grønland, Færøerne eller udlandet. Bor du uden for Danmark og er interesseret i en netværksplads, kan du kontakte os på adm@altinget.dk for at høre mere om priser og muligheder.
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os alle hverdage mellem kl. 9-15 på telefon 33 34 35 40 eller adm@altinget.dk.

Betingelser og handelsvilkår er opdateret 22.02.2019 og er gældende for aftaler indgået efter denne dato.

Vores netværk