Bliv
kontaktet

Energi og Forsyning

Altingets energi- og forsyningspolitiske netværk giver mulighed for at møde nøgleaktører i den danske energi- og forsyningssektor og udveksle erfaringer med ligesindede på tværs af den offentlige og private sektor.

Til hvert møde inviterer vi interessante aktører på området – embedsmænd, politikere og andre erfarne eksperter – til at komme med deres syn på en relevant problemstilling eller dele deres egne erfaringer for at lægge op til refleksion og personlig erfaringsudveksling.

Mødeleder

Netværkets faste mødeleder er tidligere justitsminister og transportminister samt bestyrelsesformand i Energinet, Lars Barfoed, som med sine mange års erfaring på området vil diskutere og reflektere med gruppen. Lars Barfoed har i dag sin egen virksomhed, LB&C, hvor han er politisk og strategisk rådgiver.

Program

10/6-2021

Udflugt til Amager Resourcecenter (ARC)

Til dagens møde skal netværket på udflugt til et af Københavns nye varemærker; Amager Resourcecenter. Direktør Jacob Hartvig Simonsen vil vise os rundt samt fortælle om anlæggets mange multifunktioner ift. forsyning, genbrug og aktivitetssted. 

Vindmøllevej 6, 2300 København, kl. 9:30

15/9-2021

Døgnmøde: Status på den grønne omstilling - når vi i mål?

Den grønne omstilling er på alles læber, både i professionelle, politiske og snart også private sammenhæng. Der bliver snakket om ishockeystav-modellen, bæredygtige investeringer og innovativ forskning, men hvordan står det egentlig til med den grønne omstilling – særligt ift. energi og forsyningsområdet? Til døgnmødet skal vi høre fra Ørsteds chef for Regulatory Affairs, Ulrik Stridbæk, der vil give en status på den nuværende situation i ”verdens mest bæredygtige firma”, som Ørsted blev kåret til i 2020, og hvad de næste skridt er, for at nå den ambitiøse grønne målsætning. Vi skal også høre et oplæg fra Jan K. Jensen, vicedirektør hos Det Gastekniske Center, om brintens rolle i tiltag som Power-to-X, der kan være en afgørende faktor i at få gennemført den grønne omstilling. 

Flere oplægsholdere vil blive annonceret snarest.

Kragerup Gods, Kragerupgårdsvej 33, 4291 Ruds-Vedby, kl. 8:00

23/11-2021

Netværksmøde

Program følger

Mødested tilgår, kl. 13:30

12/1-2022

Netværksmøde

Program følger

Mødested tilgår, kl. 13:30

Er du interesseret?

Vi hører gerne om din profil og din interesse for Altingets forsyningspolitiske netværk. Udfyld derfor kontaktformularen for at blive kontaktet af os og høre mere om dine muligheder.

Vi sammensætter netværket ud fra de forskellige profiler, så det består af en varieret sammensætning af relevante aktører.

Ved at udfylde dine oplysninger til højre kan du derfor komme på en foreløbig liste over potentielle medlemmer.

Et medlemskab dækker 5 netværksmøder herunder et årligt døgnmøde. Deltagergebyret er kr. 24.495,- ex. moms for alle møderne inkl. fuld forplejning.


Accepter betingelser