Bliv
kontaktet

Energi og Forsyning

Altingets energi- og forsyningspolitiske netværk giver mulighed for at møde nøgleaktører i den danske energi- og forsyningssektor og udveksle erfaringer med ligesindede på tværs af den offentlige og private sektor.

Til hvert møde inviterer vi interessante aktører på området – embedsmænd, politikere og andre erfarne eksperter – til at komme med deres syn på en relevant problemstilling eller dele deres egne erfaringer for at lægge op til refleksion og personlig erfaringsudveksling.

Mødeleder

Netværkets faste mødeleder er tidligere justitsminister og transportminister samt bestyrelsesformand i Energinet, Lars Barfoed, som med sine mange års erfaring på området vil diskutere og reflektere med gruppen. Lars Barfoed har i dag sin egen virksomhed, LB&C, hvor han er politisk og strategisk rådgiver.

Program

Tidligere begivenheder

Vis

24/1-2023

Giulia Fritolli, partner, BIG

Fremtidens byer: sammenspillet mellem energieffektivisering og infrastruktur

Danske Bjarke Ingels Group (BIG) har i samarbejde med Toyota givet sig i kast med deres mest ambitiøse projekt til dato: Woven City. Det er prototypen på fremtidens byer, hvor alt fra førerløse biler til energioptimering i bygningerne er forbundet i ét økosystem, der alt sammen er drevet på brændselsceller af brint. Projektet er i gangsat, og den første af disse byer vil blive opført i Japan for bundne af Mount Fiji. Med igangsættelsen af projektet åbnes der op for læring og initiativer, som kan skabe muligheder for flere brancher - heriblandt transport og energi-/forsyningssektoren. Til at fortælle nærmere om Woven City og de udfordringer, som en idé som denne indebærer i sin tilblivelse, gæster Giulia Fritolli, der er partner hos BIG, netværksmødet med både oplæg og efterfølgende dialog. 

Dagens netværksmøde er et fællesmøde mellem de to netværk Energi & Forsyning og Transport & Infrastruktur. Oplæg fra og den efterfølgende snak med Giulia vil foregå på engelsk. 
Se mere om projektet HER.

 

Nordatlantens Brygge, Strandgade 91, 1401 København K, kl. 9:30

14/3-2023

Energipolitisk dialog anno 2023

Hvordan står det til med energi- og forsyningspolitikken inde på Christiansborg? Hvilke mål er har de enkelte partier nået, og hvad forventes at ske i 2023? Med et øget fokus på grønne tiltag, politiseringen på international niveau på energiområdet og nye teknologier i rivende udvikling, så står det næppe stille på energi- og forsyningsfronten. Derfor vil dagens møde stille tre ordførere på området til debat overfor hinanden - og overfor netværket. Både så dialogen mellem fagprofilerne i branchen og politikerne på Slotsholmen styrkes, men også så der kan forventningsafstemmes forud for de tider, som vi går i møde.

Ordførerne oplyses snarest.

BLOX, Bryghusgade, 1473 København, kl. 9:30

9/5-2023

Døgnmøde 2023: Hvordan kan det europæiske samarbejde sikre energiforsyning og klimamål på én gang?

Det årlige døgnmøde finder sted fra 9.-10. maj 2023. Igen i år mødes vi på Kragerup Gods på Sjælland, hvor der venter netværket 24 timer med faglige og sociale begivenheder. 

Oplægsholdere og  det nærmere program oplyses snarest, men sæt allerede kryds i kalenderen nu!

Kragerup Gods, Kragerupgårdsvej 33, 4291 Ruds-Vedby, kl. 9:30-8:00

13/9-2023

Netværksmøde

Emne og oplægsholder oplyses snarest.

Ubbes Vinhandel, Ny Vestergade 1, 1471 København K, kl. 9:30

22/11-2023

Netværksmøde

Emne og oplægsholder oplyses snarest.

Mødested tilgår, kl. 13:30-16:30

Er du interesseret?

Vi hører gerne om din profil og din interesse for Altingets forsyningspolitiske netværk. Udfyld derfor kontaktformularen for at blive kontaktet af os og høre mere om dine muligheder.

Vi sammensætter netværket ud fra de forskellige profiler, så det består af en varieret sammensætning af relevante aktører.

Ved at udfylde dine oplysninger til højre kan du derfor komme på en foreløbig liste over potentielle medlemmer.

Et medlemskab dækker 5 netværksmøder herunder et årligt døgnmøde. Deltagergebyret er kr. 24.995,- ex. moms for alle møderne inkl. fuld forplejning.


Accepter betingelser