Bliv
kontaktet

Politisk interessevaretagelse

I Altingets netværk om politisk interessevaretagelse samler vi en række beslutningstagende aktører til fem årlige møder og udveksler erfaringer og sætter spot på metoder, cases og eksempler.

Mødeleder

Netværkets faste mødeleder er kommunikations- og politisk rådgiver Lars L. Nielsen, som med mange års erfaring med dansk og international politik trækker på en dyb indsigt i politisk interessevaretagelse og strategisk kommunikation. Tidligere har han bl.a.været partisekretær hos Radikale, Politisk & Kommunikationsdirektør i Finansrådet samt Public Affairs-direktør i Primetime. Han har også været medlem af flere bestyrelser, blandt andet DR og TV2 Lorry.  I dag er han selvstændig konsulent med bureauet NielsenNetwork

- Lars L. Nielsen, mødeleder og stifter, NielsenNetwork

Program

Tidligere begivenheder

Vis

6/9-2022

Kent Damsgaard, adm. direktør, Forsikring og Pension

Sådan bruger vi økonomisk analyser i vores interessevaretagelse

Hvordan bruger man økonomiske analyser i politisk interessevaretagelse, og hvad er mulighederne og potentialet ved at gøre det? Det vil Kent Damsgaard, adm. direktør i Forsikring og Pension, forsøge at gøre os klogere på. 

Altinget, Ny Kongensgade 10, 1472 København K, kl. 9:30-12:30

29/11-2022

Amalie Trangbæk, phD, Aarhus Universitet

Et indblik i regeringskontorerne

I en tid, hvor embedsværket er under pres fra flere kanter, fik ph.d.-studerende Amalie Trangbæk lov til at kigge nogle af landets øverst placerede embedsmænd over skulderen. Hun fulgte otte departementschefer over en periode på to år fra 2018-2020. Her var Amalie Trangbæk en flue på væggen i alt fra det daglige arbejde med ministerbetjening til møderne i regeringens magtfulde Koordinationsudvalg.

Amalie Trangbæks vil på mødet dele ud af det sjældne indblik i den mest magtfulde del af det danske embedsværk, der normalt er omgærdet af stor lukkethed.

Ubbe's Vinhandel, Ny Vestergade 1, 1471 Kbh, kl. 13:00-16:00

9/2-2023

Offentliggøres snarest

Netværksmøde

Program følger

Altinget, Ny Kongensgade 10, 1472 København, kl. 9:30-12:30

25/4-2023

Offentliggøres snarest

Døgnseminar på Kragerup Gods

Netværkets årlige døgnmøde finder sted 24. maj på skønne Kragerup Gods nær Slagelse. Vi tilbringer et døgn sammen på godset, hvor der vil være rig mulighed for at lære dine netværksfæller godt at kende, samt samt fordybe sig i de faglige oplæg. Vi får besøg af to oplægsholdere, som vil være med til at give ny inspiration og danne udgangspunkt for diskussioner og arbejde i netværket.

 

Kragerup Gods, kl. 10:00-9:00

23/8-2023

Offentliggøres snarest

Netværksmøde

Program følger

Altinget, Ny Kongensgade 10, 1472 København, kl. 9:30-12:30

Er du interesseret?

Vi hører gerne om din profil og din interesse for Altingets lobby-netværk. Udfyld derfor kontaktformularen for at blive kontaktet af os og høre mere om dine muligheder.

Vi sammensætter netværket ud fra de forskellige profiler, så det består af en varieret sammensætning af relevante aktører fra forskellige hjørner af den politiske arena.

Ved at udfylde dine oplysninger til højre kan du derfor komme på en foreløbig liste over potentielle medlemmer.

Et medlemskab dækker 5 netværksmøder herunder et årligt døgnmøde. Deltagergebyret er kr. 19.995,- ex. moms for alle møderne inkl. fuld forplejning.


Accepter betingelser