Gå til
tilmelding

KONTAKT

ALTINGET SOMMERMØDE

10.-12. JUNI 2020

Kontakt: partnerskab

Mads Anker Holt Sørensen

Leder - Partnerskaber og Events

Mail: [email protected]

Mobil: +4551285110

Kontakt: indhold og presse

Ninna Gøbel Rønberg

Journalist

Mail: [email protected]

Mobil: +4528260290

Mest stillede spørgsmål

Altinget Sommermøde er et nystartet initiativ, der giver plads den demokratiske samtale ved at samle politikere, virksomheder, foreninger, andre aktører og andre aktører til debat, dialog og politiske udmeldinger.

Altinget Sommermøde afholdes 10.-12. juni 2020 live fra scenen i Altingets Gård, Ny Kongensgade 10, København K.

Arrangementet er gratis og åbent for alle. Myndighedernes retningslinjer for at samles skal overholdes, hvorfor der vil være begrænset pladser i Gården. Men man kan deltage i alle debatter, taler og andre arrangementer live på Altinget.dk Derudover kan man høre arrangementer gratis på dk4’s nye dab-kanal og som Altinget podcast. TV2 News sender alle partiledertalerne ligesom dk4 sender partiledertalerne og udvalgte debatter på deres tv-kanal.

Altinget er hovedarrangør af Altinget Sommermøde. Men Altinget har indgået partnerskaber med medier, virksomheder, foreninger og andre aktører, som på forskellige måder bidrager med at udvikle og afvikle Altinget Sommermøde. Se alle partnere af Altinget Sommermøde her.

Ønsker man at sætte dagsorden på Altingets scene til Sommermødet, skal man kontakte:

Mads Anker Holt Sørensen
Partnerskab & Event, Altinget
E: [email protected]
T: 51 28 51 10

Folkemødet 2020 er aflyst på grund af corona-krisen og de mange afledte konsekvenser. Det meddelte formanden for Foreningen Folkemødet Jann Sjursen 3. april. Folkemødet afholdes igen 17.-20 juni 2021 i Allinge på Bornholm.

Vi har inviteret alle partilederne fra de opstillingsberettigede partier. Det vil sige Socialdemokratiet, SF, Enhedslisten, Alternativet, Radikale Venstre, Venstre, Konservative, Dansk Folkeparti, Liberal Alliance og Nye Borgerlige. Alle partilederne har bekræftet deres deltagelse undtagen statsminister Mette Frederiksen (S). Vi afventer stadig hendes endelig bekræftelse. Se programmet for partiledertalerne her.