Gå til
tilmelding

Kursus i Public Affairs - maj/juni 2021

Altinget & Mandag Morgen

Altinget klæder dig på til politisk interessevaretagelse med de grundlæggende og vigtigste redskaber.

OBS: KURSET ER FULDT BOOKET, SE VORES EFTERÅRSHOLD HER.

Deltag ved Altingets kursus i Public Affairs og bliv med en kombination af teori og praksis klædt på til politisk interessevaretagelse. Kurset foregår over tre dage, og ledes af de to erfarne undervisere, Bo Smith og Lars L. Nielsen. 

På Altingets kursus i Public Affairs, får du de grundlæggende og vigtigste redskaber fra Bo Smith og Lars L. Nielsen, der med deres erfaring fra begge sider af det politiske bord, giver dig værktøjerne til at drive politisk interessevaretagelse og få din sag frem i det politiske landskab. 
Kurset opdaterer dig på processen bag effektiv public affairs med afklaring af din sag, udarbejdelse af  konkret strategi og eksekvering af din politiske sag.

 

 

3 moduler

14995 kr., ekskl. moms

Opstart 17. maj 2021 kl. 10:00

København

Har du nogle spørgsmål?

Hvis du er i tvivl om noget, så tøv ikke med at ringe mig op eller sende en mail.

Kontakt Lea Kærsgaard, chef for altinget og mandag morgen kurser og uddannelser, arena, Arena

+4530737447

Erfarne undervisere


Kurset ledes af Bo Smith og Lars L. Nielsen. 

Bo Smith
Bo Smith kender den politiske proces indefra med 15 års erfaring som departementschef i Beskæftigelsesministeriet. Han er uddannet Cand.scient.pol i 1974 med efterfølgende karriere i en række ministerier, i Københavns Amt og i Datacentralen A/S. I dag blandt andet chefforhandler for en af verdens største og mest avancerede forskningsfaciliteter, European Spallation Source i Lund.

Lars L. Nielsen
Lars L. Nielsen stiftede NielsenNetwork i 2017, og han har mere end 20 års erfaring fra tidligere jobs: Public affairs-direktør i Primetime Kommunikation; kommunikations-direktør i Finansrådet, pressechef og rådgiver for teknik- og miljøborgmester Klaus Bondam, Københavns Kommune; pressechef og partisekretær, Det Radikale Venstre; og generalsekretær for Europabevægelsen. Lars L. Nielsen sidder i følgende bestyrelser: DR, Københavns Madhus, Teater Grob, Det Nationale Ungdomssymfoniorkester og ATV’s Science & Engineering-komité.

Undervisning

Kurset bygger grundlæggende på følgende model for politisk interessevaretagelse. På hver kursusdag gennemgår Lars L. Nielsen og Bo Smith dele af den grundlæggende model. 
Derudover gennemgås en case fra det virkelige liv, og tager hver gang fat i en af kursusdeltagernes egne udfordringer. 
Mellem kursusdagene løses hjemmeopgaver af forskellig form.

 

Som et led i forberedelsen til kurset vil du - inkluderet i prisen - få tilsendt bogen, 'Organisationer i politik' af Anne Skorkjær Bindekrantz, Peter Munck Christiansen og Helene Helboe Pedersen. Bogen giver et godt grundlag for at forstå de formelle rammer af interessevaretagelsen i Danmark.

 

Moduler

Modul 1

På dagen lærer du blandt andet om vigtigheden af timing, netværk, notatudarbejdelse, og hvordan du sikrer, at din dokumentation kan anvendes effektivt.

10.00-16.00
Altinget, Ny Kongensgade 10, 1472 København K

Modul 2

På dagen får du redskaber til at udarbejde en effektiv strategi. Og du får input til at etablere en koalition med samarbejdspartnere og ikke mindst til, hvordan du arbejder med medier. Du får også redskaber til at sikre dig et system, når du skal eksekvere din strategi.

10.00-16.00
Altinget, Ny Kongensgade 10, 1472 København K

Modul 3

På dagen får du redskaber til at sikre den rigtige opfølgning på et afsluttet forløb, så du sikrer dig, at du kan vende tilbage. Du får en indføring til, hvordan du på systematisk vis etablerer et netværk og styrker din næste indsats.

10.00-16.00
Altinget, Ny Kongensgade 10, 1472 København K

Praktisk information

Tid og sted

  • 17. maj 2021, 10.00 - 16.00
  • 25. maj 2021, 10.00 - 16.00
  • 2. juni 2021, 10.00 - 16.00

Altinget, Ny Kongensgade 10, 1472 København K

 

3 moduler

14995 kr., ekskl. moms

Opstart 17. maj 2021 kl. 10:00

København

For spørgsmål vedrørende kurset eller personlig vejledning, kontakt mig.

Lea Kærsgaard, chef for altinget og mandag morgen kurser og uddannelser, arena, Arena

lea@altinget.dk


+4530737447

Udfyld kontaktformularen for at blive kontaktet af os og høre mere om dine muligheder for deltagelse

Faktureringsadresse

Udfyld hvis faktureringsadressen er en andenAccepter betingelser