Gå til
tilmelding

Public Affairs

Altinget

Altinget klæder dig på til politisk interessevaretagelse med de grundlæggende og vigtigste redskaber.

 

TO ERFARNE UNDERVISERE

 Lars L. Nielsen
Lars L. Nielsen stiftede NielsenNetwork i 2017, og han har mere end 20 års erfaring fra tidligere jobs: Public affairs-direktør i Primetime Kommunikation; kommunikations-direktør i Finansrådet, pressechef og rådgiver for teknik- og miljøborgmester Klaus Bondam, Københavns Kommune; pressechef og partisekretær, Det Radikale Venstre; og generalsekretær for Europabevægelsen. Lars L. Nielsen sidder i følgende bestyrelser: DR, Københavns Madhus, Teater Grob, Det Nationale Ungdomssymfoniorkester og ATV’s Science & Engineering-komité. 

  Bo Smith
Bo Smith kender den politiske proces indefra med 15 års erfaring som departementschef i Beskæftigelsesministeriet. Han er uddannet Cand.scient.pol i 1974 med efterfølgende karriere i en række ministerier, i Københavns Amt og i Datacentralen A/S. I dag blandt andet chefforhandler for en af verdens største og mest avancerede forskningsfaciliteter, European Spallation Source i Lund.

3 moduler

14495 kr., ekskl. moms

Opstart 24. september 2020 kl. 10:00

Altinget, Ny Kongensgade 10, 1412 København K

Har du brug for personlig vejledning?

Hvis du er i tvivl om noget, så lad mig ringe dig op og give dig personlig vejledning.

Kontakt Lea Kærsgaard, uddannelsesleder , Arena

+4530737447

Undervisning

Den grundlæggende model, som kurset bygger på:

 

 

På hver kursusdag gennemgår Lars L. Nielsen og Bo Smith dele af den grundlæggende model for politisk interessevaretagelse. Derudover gennemgår de en case fra det virkelige liv og tager hver gang fat i en af kursusdeltagernes udfordringer. Op til alle kursusdage løses hjemmeopgaver.           

Moduler

På dagen lærer du blandt andet om vigtigheden af timing, netværk, notatudarbejdelse, og hvordan du sikrer, at din dokumentation kan anvendes effektivt.

På dagen får du redskaber til at udarbejde en effektiv strategi. Og du får input til at etablere en koalition med samarbejdspartnere og ikke mindst til, hvordan du arbejder med medier. Du får også redskaber til at sikre dig et system, når du skal eksekvere din strategi.

På dagen får du redskaber til at sikre den rigtige opfølgning på et afsluttet forløb, så du sikrer dig, at du kan vende tilbage. Du får en indføring til, hvordan du på systematisk vis etablerer et netværk og styrker din næste indsats.

Praktisk information

Tid og sted
24 september 2020
30 september 2020
2 oktober 2020

Alle dage kl. 10:00-16:00

Betingelser

3 moduler

14495 kr., ekskl. moms

Opstart 24. september 2020 kl. 10:00

Altinget, Ny Kongensgade 10, 1412 København K

For spørgsmål vedrørende kurset eller personlig vejledning, kontakt mig.

Lea Kærsgaard, uddannelsesleder , Arena

lea@altinget.dk


+4530737447

Udfyld kontaktformularen for at blive kontaktet af os og høre mere om dine muligheder for deltagelse

Faktureringsadresse

Udfyld hvis faktureringsadressen er en andenAccepter betingelser