Gå til
tilmelding

Personligt lederskab – Pilen peger på dig!

Altinget & Mandag Morgen

Vil du gerne blive bedre til at sætte retning og skabe følgeskab og motivation?
Vil du gerne blive bedre til at skabe tillid og få dine medarbejdere til at gøre deres bedste?
Vil du gerne styrke din ledelsesmæssige autoritet til gavn for resultaterne?

Så peger pilen på dig og dine personlige kompetencer

Dygtige ledere er afgørende for organisationens succes, og god ledelse handler i meget høj grad om personlige kompetencer. Dine personlige kompetencer er omdrejningspunktet for alt, hvad du gør som leder. Derfor er det personlige lederskab nøglen til at blive en bedre leder og til at overkomme alt det, som ofte står uløst hen, fordi vi ikke ved, hvordan vi skal håndtere det. En dygtig leder kender sig selv, og formår at gøre det, der er hensigtsmæssigt i situationen – og ikke bare det, man plejer.

At skabe sammenhæng mellem dine personlige kompetencer og din evne til at lede og skabe resultater er en svær opgave. Derfor lancerer Altinget et helt nyt kursusforløb, der sætter fokus på det personligt lederskab som en løftestang til at nå i mål sammen med dine medarbejdere


Dit udbytte af kurset: 

 • Du lærer at være tydelig om dine krav og forventninger og at følge op.
 • Du lærer at håndtere modstand og konflikter mere hensigtsmæssigt.
 • Du bliver bedre til at motivere og anerkende dine medarbejdere.
 • Du lærer at kommunikere klart og føre en åben dialog.
 • Du lærer hvilke grundlæggende mekanismer, der styrer vores adfærd og vores samspil med andre mennesker.

Din organisations udbytte:

 • En leder, der træffer gode beslutninger og opnår bedre resultater.
 • En leder, der får lettere ved at sætte retning og skabe følgeskab og derved opnå organisationens målsætninger.
 • En leder, der kan gennemføre succesfulde forandringer sammen med sine medarbejdere.
 • En leder, der skaber arbejdsglæde og udvikling – et vigtigt bidrag til hele organisationens arbejdsmiljø.

 

4 moduler

Opstart 10. maj 2023 kl. 9:00

Ny Kongensgade 10, 1472 København

Vil du høre mere?

Lad os tage en uforpligtende snak

Noueman Hajjami

Leder af forretningsudvikling

Kontakt Noueman Hajjami

+4530734965

Jeg kontakter dig på hverdage mellem 9-16

Målgruppe:

Kurset henvender sig til dig, der vil løfte dit lederskab og skabe følgeskab blandt dine medarbejdere. Du kan både være leder i det offentlige, private eller organisationsverdenen. Det vigtigste er, at du er en ambitiøs leder, der er klar til at løfte dit lederskab til næste niveau.

Kirsten Hvid-Hansen er Executive Coach og partner i X+CO. Kombinationen af en stor menneskelig, psykologisk, organisatorisk og forretningsmæssig indsigt og Kirstens meget direkte, ærlige, engagerende og nærværende personlighed, giver en meget levende og kompetent facilitator og underviser. Kirsten har også været leder og er HD (A), psykoterapeut og har en Master i Organisationspsykologi (RUC). På internationalt plan er Kirsten certificeret i ”Immunity to Change” (Harvard, Boston) og ”Growth Edge Coaching” v. Jennifer Garvey Berger (Cultivating Leadership).


Agnete Gersing 
er direktør i Agnete Gersing Consulting, tidl. departementschef i Uddannelses- og Forskningsministeriet og direktør i Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen. Agnete har været leder i 25 år og har arbejdet systematisk med lederudvikling i de organisationer, som hun har stået i spidsen for. Agnete har omfattende erfaring med, hvordan man styrker lederes personlige kompetencer. På internationalt plan har Agnete deltaget I lederudviklingsforløb på IMD og på Wharton School, University of Pensylvania.

Undervisning

Agnete Gersing og Kirsten Hvid-Hansen har i fællesskab skrevet bogen ”Pilen peger på dig – om ledelse og ansvar”, som udleveres på forløbet og anvendes som grundbog gennem alle fire moduler. Undervisningen vil være en kombination af teori, praksisnære øvelser, dialog og refleksion.

Moduler

Vi sætter fokus på, hvad det personlige lederskab egentlig handler om, og hvorfor det er helt afgørende for resultaterne. Vi gennemgår de psykologiske mekanismer, som ligger til grund for vores samspil med andre mennesker. Vi arbejder med selvindsigt og afdækning af personlige styrker og svagheder i forhold til lederrollen, og vi arbejder med, hvordan man skaber tillid, og hvordan man bliver bedre til at håndtere følelser.

Vi sætter fokus på forskellen mellem anerkendelse og ros. Hvorfor er det vigtigt at være god til at anerkende sine medarbejdere? Og hvordan gør man det i praksis? Ægte og åbenhjertig dialog er ofte vejen til at løse problemerne, og det kræver den rette balance mellem at være tydelig og være i stand til at lytte og spørge. Gennem hele modulet arbejder vi med feedback, som er den vigtigste kilde til udvikling.  

Vi går et spadestik dybere ned i forhold til feedback. Hvorfor er det svært at give feedback?  Og hvordan får man det alligevel gjort i en travl hverdag? Hvordan formulerer man tydelige krav og forventninger? Og hvordan følger man op? Vi arbejder også med, hvordan man kommunikerer, så ens budskab lander rigtigt hos modtagerne.  

 • Vi arbejder med forandringer, hvor usikkerhed og oplevelser af tab stiller store krav til lederens personlige kompetencer. Hvad er der i spil? Og hvordan kommer man sikkert i mål?
 • Vi arbejder med, hvordan man håndterer den modstand, som opstår med jævne mellemrum, og når tingene forandrer sig. Til sidst giver deltagerne hinanden feedback, og vi runder forløbet af.

Praktisk information

Prisen for alle fire moduler er 19.995 ex moms og dækker:

 • Fire hele kursusdage
 • Fuld forplejning
 • Bogen: pilen peger på – om ledelse og ansvar
 • Kursusbevis

 

Datoer:

10. maj, 2023, 09:00-17:00
22. maj, 2023, 09:00-17:00
23. maj, 2023, 09:00-17:00
30. maj, 2023, 09:00-17:00

4 moduler

19995 kr., ekskl. moms

Opstart 10. maj 2023 kl. 9:00

Ny Kongensgade 10, 1472 København

For spørgsmål vedrørende kurset eller personlig vejledning, kontakt mig.

Noueman Hajjami, leder af forretningsudvikling, Arena

noueman@altinget.dk


+4530734965

Udfyld kontaktformularen for at blive kontaktet af os og høre mere om dine muligheder for deltagelse
Accepter betingelser