Gå til
tilmelding

Public Affairs Aarhus forår 2023

Altinget & Mandag Morgen

Altingets mest eftertragtede kursus i Public Affairs udbydes nu også i Aarhus


Lobbyister bidrager med viden til landets lovgivere og forbinder politikere med befolkningen. På Altingets kursus i Public Affairs lærer du, hvordan din organisations viden og ekspertise kan organiseres strategisk og på den måde blive en uvurderlig hjælp for de beslutningstagere, som I ønsker skal sætte jeres interesser på den politiske dagsorden.


Gennem kursusforløbet får du alle de konkrete værktøjer, du skal bruge for at planlægge og drive en effektiv public affairs-indsats.


Dit udbytte:

  • Du får et stærkt og professionelt netværk af andre, der også arbejder med politisk interessevaretagelse
  • Du kan udarbejde en konkret og eksekverbar strategi for din politiske sag.
  • Du kan udarbejde skarpe notater med den rigtige og relevante dokumentation
  • Du får en unik indsigt i den politiske proces, herunder hvordan finansministeriet håndterer de forslag, der kommer fra interessenter
  • Du kan forbedre din kommunikative indsats, med henblik på politisk interessevaretagelse
  • Undervejs tilbydes du sparring fra A-Z på din case, med nogle af de bedste indenfor politisk interessevaretagelse

3 moduler

Opstart 21. marts 2023 kl. 10:00

Aarhus

Vil du høre mere?

Lad os tage en uforpligtende snak

Noueman Hajjami

Leder af forretningsudvikling

Kontakt Noueman Hajjami

+4530734965

Jeg kontakter dig på hverdage mellem 9-16

Undervisningen er fordelt på tre hele kursusdage i Aarhus. Kurset ledes af de to erfarne undervisere, Lars L. Nielsen og Jakob Sand Kirk, der med deres personlige erfaring fra politik, centraladministration og organisationsverdenen, giver dig værktøjerne til at drive politisk interessevaretagelse og få din sag frem i det politiske landskab.

Jakob Sand Kirk
Jakob har mange års erfaring i politisk ledede organisationer og virksomheder inden for fagbevægelse, arbejdsmarkedspension og den almene boligsektor. Han var organisations- og udviklingschef i LO mellem 2015 og 2020, hvor han blandt andet var central i arbejdet med LO/FTF-fusionen, ansvarlig for valgkampagner og OK-Indsatsen samt koordinerede LO’s projekter og mål på tværs af organisationen.

 

Lars L. Nielsen
Lars har ligeledes mange personlige erfaringer fra blandt andet sin tid som sekretariatschef for Det Radikale Venstre, Public Affairs direktør i Finansrådet under finanskrisen og som rådgiver og konsulent for mange virksomheder, organisationer og kommuner, først i PrimeTime og siden i sit eget firma, Nielsen Network.

Undervisning

Kurset bygger grundlæggende på følgende systematiske Public Affairs model og konkrete metodiske værktøjer, kombineret med undervisernes erfaringer.
Derudover gennemgås en case fra det virkelige liv, og vi tager hver gang fat i en af kursusdeltagernes egne udfordringer.

Mellem kursusdagene løses hjemmeopgaver af forskellig form.

Moduler

På den første kursusdag gennemgår vi den overordnede model og uddyber stadie 1,”Afklaring”. Her bliver kursisterne introduceret til alle de nødvendige punkter, som skal afklares inden man begynder at eksekvere en proces for politisk interessevaretagelse. Herunder politiske emner, interessenter og indflydelseskanaler.

På anden kursusdag gennemgår vi stadie 2 og 3: ”Dokumentation” og ”Strategi - & Handlingsplan”. Kursisterne får her en introduktion til, hvordan man tilrettelægger den bedste dokumentation og analyse. Her vil der især blive åbnet op for, hvordan man bedst udarbejder sine notater og beregninger, så man kan opnå størst indflydelse. Dagen afsluttes med en introduktion til, hvor hvordan man tilrettelægger den mest optimale strategi samt narrativ og kommunikationsplan.

Og på den tredje kursusdag gennemgår vi stadie 4 og 5: ”Eksekvering” og ”Evaluering”. På denne dag bliver kursisterne introduceret til, hvordan man bedst eksekverer i forhold til embedsmænd, politikere, medier og andre stakeholders. I løbet af dagen får kursisterne besøg af en central politiker og dagen afsluttes med en introduktion til, hvordan man sikrer den bedste evaluering, så det bliver nemmere at indlede andre processer for politisk interessevaretagelse.

Praktisk information

Datoer:

21. marts, 2023, 10:00-16:00
28. marts, 2023, 10:00-16:00
11. april, 2023, 10:00-16:00
 

3 moduler

14995 kr., ekskl. moms

Opstart 21. marts 2023 kl. 10:00

Aarhus

For spørgsmål vedrørende kurset eller personlig vejledning, kontakt mig.

Noueman Hajjami, leder af forretningsudvikling, Arena

noueman@altinget.dk


+4530734965

Udfyld kontaktformularen for at blive kontaktet af os og høre mere om dine muligheder for deltagelse
Accepter betingelser