Gå til
tilmelding

Public affairs - Efterår 2023

Deltag ved Altingets kursus i Public Affairs og bliv med en kombination af teori og praksis klædt på til politisk interessevaretagelse.

Kurset foregår over tre dage, og ledes af de to erfarne undervisere, Bo Smith og Lars L. Nielsen. 

På Altingets kursus i Public Affairs, får du de grundlæggende og vigtigste redskaber fra Bo Smith og Lars L. Nielsen, der med deres erfaring fra begge sider af det politiske bord, giver dig værktøjerne til at drive politisk interessevaretagelse og få din sag frem i det politiske landskab. 
Kurset opdaterer dig på processen bag effektiv public affairs med afklaring af din sag, udarbejdelse af  konkret strategi og eksekvering af din politiske sag.

Dit udbytte:

  • Et stærkt og professionelt netværk af andre, der også arbejder med politisk interessevaretagelse
  • Konkrete værktøjer til at drive en effektiv public affairs-indsats
  • Sparring fra A-Z på din case, med nogle af de bedste indenfor politisk interessevaretagelse

3 moduler

Opstart 25. oktober 2023 kl. 10:00

Altinget, Ny Kongensgade 10, 1472 København K

Vil du høre mere?

Lad os tage en uforpligtende snak

Cecilie Marie Navndrup Rise

Indholdskoordinator

Kontakt Cecilie Marie Navndrup Rise

+4528933808

Jeg kontakter dig på hverdage mellem 9-16

Undervisere

Kurset ledes af Bo Smith og Lars L. Nielsen. 


Bo Smith
Bo Smith kender den politiske proces indefra med 15 års erfaring som departementschef i Beskæftigelsesministeriet. Han er uddannet Cand.scient.pol i 1974 med efterfølgende karriere i en række ministerier, i Københavns Amt og i Datacentralen A/S. I dag blandt andet chefforhandler for en af verdens største og mest avancerede forskningsfaciliteter, European Spallation Source i Lund.

Lars L. Nielsen
Lars L. Nielsen stiftede NielsenNetwork i 2017, og han har mere end 20 års erfaring fra tidligere jobs: Public affairs-direktør i Primetime Kommunikation; kommunikations-direktør i Finansrådet, pressechef og rådgiver for teknik- og miljøborgmester Klaus Bondam, Københavns Kommune; pressechef og partisekretær, Det Radikale Venstre; og generalsekretær for Europabevægelsen. Lars L. Nielsen sidder i følgende bestyrelser: DR, Københavns Madhus, Teater Grob, Det Nationale Ungdomssymfoniorkester og ATV’s Science & Engineering-komité.

Undervisning

Kurset bygger grundlæggende på en model for politisk interessevaretagelse. På hver kursusdag gennemgår Lars L. Nielsen og Bo Smith dele af den grundlæggende model. Derudover gennemgås en case fra det virkelige liv, og tager hver gang fat i en af kursusdeltagernes egne udfordringer. 
Mellem kursusdagene løses hjemmeopgaver af forskellig form.

Moduler

Modul 1

På dette modul  lærer du blandt andet om vigtigheden af timing, netværk, notatudarbejdelse, og hvordan du sikrer, at din dokumentation kan anvendes effektivt.

Modul 2

På dette modul får du redskaberne til at udarbejde en effektiv strategi. Og du får input til at etablere en koalition med samarbejdspartnere og ikke mindst til, hvordan du arbejder med medier. Du får også redskaber til at sikre dig et system, når du skal eksekvere din strategi.

Modul 3

På dette modul får du redskaber til at sikre den rigtige opfølgning på et afsluttet forløb, så du sikrer dig, at du kan vende tilbage. Du får en indføring til, hvordan du på systematisk vis etablerer et netværk og styrker din næste indsats.

Praktisk information

Datoer:

25. oktober – 2023, 10:00-16:00
2. november– 2023, 10:00-16:00
9. november – 2023, 10:00-16:00

 

Vores kursus i Public affairs tilbydes flere gange om året, både i København og Århus, så hvis du har interesse for kurset men datoerne passer dig dårligt så tøv ikke med at kontakte os, så kan vi med stor sandsynlighed finde en løsning. 

3 moduler

0 kr., ekskl. moms

Opstart 25. oktober 2023 kl. 10:00

Altinget, Ny Kongensgade 10, 1472 København K

For spørgsmål vedrørende kurset eller personlig vejledning, kontakt mig.

Cecilie Marie Navndrup Rise, indholdskoordinator, Arena

rise@altinget.dk


+4528933808

Udfyld kontaktformularen for at blive kontaktet af os og høre mere om dine muligheder for deltagelse
Accepter betingelser